Як обрати та правильно носити рюкзак

3 апреля 2023 г. 18:02

До вибору шкільного рюкзака варто поставитися з максимальною відповідальністю. Бо саме цей крок впливає на подальше навчання та самопочуття дитини. Шкільний ранець може стати вірним помічником чи тягарем.

До вибору шкільного рюкзака варто поставитися з максимальною відповідальністю. Бо саме цей крок впливає на подальше навчання та самопочуття дитини. Шкільний ранець може стати вірним помічником чи тягарем. А від обізнаності батьків у критеріях вибору наплічника залежить, чи  буде дитина пурхати як метелик, чи відчуватиме за спиною  «мішок з картоплею». 

Правильний рюкзак допомагатиме зберігати правильну поставу та працюватиме на перспективу, запобігаючи виникненню багатьох розповсюджених проблем з хребтом.

Обираючи рюкзак для першокласника, зверніть увагу на кілька ключових критеріїв:

  • Ортопедичні властивості. Це одна з найважливіших якостей як для першокласників, так і для старших учнів. Шкільні рюкзаки Kite Education мають комфортну ортопедичну конструкцію: запатентовані спинки з м’якими подушечками, які підлаштовуються під природні вигини спини; анатомічні S-подібні лямки та фіксуючі ремені (нагрудні та поясні). Таким чином вага рівномірно розподіляється, а дитина почувається комфортно.

  • Функціональність: рюкзак має мати достатню кількість кишень та відділень для зберігання всіх необхідних речей. Важливо також, щоб рюкзак мав бічні кишені для пляшки з водою.

  • Якість: важливо звернути увагу на якість матеріалів, з яких виготовлений рюкзак. Він має бути міцним та стійким до зношування та мати якісну фурнітуру. Рюкзаки Kite проходять багаторівневий контроль якості.

  • Дизайн: рюкзак має відповідати смакам дитини. В колекції Kite практично до кожного рюкзака можна підібрати пенал та сумку для взуття в єдиному дизайні.

  • Безпека: обов’язковими є світловідбивні елементи з усіх видимих боків наплічника, щоб дитина була помітною для водіїв в темний час доби. 

Як правильно носити шкільний рюкзак?

А чи знали ви, що шкільний ранець буде радувати максимальною зручністю, якщо його правильно носити? Обов’язково дотримуйтеся цих простих правил:

  • Правильно одягайте рюкзак. Його необхідно поставити на стіл чи комод, повернутися до нього спиною та акуратно вдягнути лямки. Важливо пояснити дитині, щоб вона не «закидувала» рюкзак на ходу.

  • Зафіксуйте наплічник. Необхідно вдягнути обидві лямки, підлаштувати їх під індивідуальні параметри. Потім застібніть нагрудний та поясний ремінь. Це допоможе збалансувати вагу та максимально знизити навантаження на хребет.

Рюкзаки Kite подбають про те, щоб дитина насолоджувалась навчанням зі здоровою поставою. Бренд став переможцем Всеукраїнської премії «Вибір року 2021» та Української народної премії 2022. Вибір споживачів – показник справжньої народної любові.

Kite також має величезний асортимент канцелярії для школи та творчості. 

На правах рекламы