Особливості грудного вигодовування влітку (відео)

12 серпня 2013 р. 22:00

На дворі - спекотне літо. Звичайно ж, воно приносить нам багато радості і сонця. Але, в той же час, у літній час годуючим мамам варто особливо ретельно стежити за своїм питним режимом та графіком харчування малюка.

Пропонуємо тобі дізнатися про особливості літнього грудного вигодовування детальніше у нашому відеоуроці. Поради дає кваліфікований фахівець з грудного вигодовування Маргарита Лежепекова.

Отже, що ж рекомендують експерти? У першу чергу, фахівці радять мамам стежити, щоб у маляти не спостерігалося ознак зневоднення. Так, наприклад, якщо дитина у спеку дуже багато спить, то мамам варто самим частіше пропонувати їй груди. У літню пору медики рекомендують, щоб проміжки між годуваннями були не довші, ніж 3 години. Самій мамі також вкрай важливо дотримуватися правильного питного режиму. Пий не менше 1,5-2 літрів води на день.

Якщо ж дитина смокче груди рідко і мляво, можна також зціджувати молочко та допаювати їм малюка окремо.

А ось чи можна давати немовляті крім молока ще й воду «про всяк випадок»? Відповідь на це та інші питання щодо особливостей грудного вигодовування влітку, ти можеш знайти у нашому відеомастер-класі!

Приємного перегляду!