ТОП-20 бажаних новорічних подарунків

16 грудня 2014 р. 15:55

До Нового року залишилося зовсім трохи. Встигни покласти в мішок Діду Морозу те, що так чекає твій малюк! Спробуємо вгадати дитячі бажання!

Подарунки для дітей

Палац принцеси

Це мрія будь-якої дівчинки віком від двох років! Тому що він яскравий, з безліччю яскравих деталей, якими можна керувати, як заманеться! А це означає: "Відчуваю себе господинею, зовсім, як мама!" Справжнє задоволення для неї в цьому віці. Адже саме зараз вона починає активно наслідувати тебе, бабусю, старшу сестру. І все, що стосується благоустрою будинку, їй дуже подобається. Лялькові альтанки, будиночки, палаци і замки з меблями і ... увагу ... лялечками-принцесами! Неодмінно круглолицими, з довгим волоссям і яскравими очима. Ця чудова лялька для дівчинки, як маленька дитина або молодша сестричка-подружка. Саме за допомогою такої іграшки твоя дочка безболісно відділяється від тебе і вчиться самостійності. Тому психологи рекомендують Палац принцеси і вносять його в список іграшок, незамінних на всі часи.

Вартість - 779 грн.

Великий вертоліт на радіокеруванні

Уже від самої назви йде з-під ніг земля у багатьох дітей і їхніх тат! А якщо розглянути його ближче! .. Ми розглянули. Отже, радіокерований вертоліт 4-к великий на р / у WL Toys Sky Dancer V912 відноситься до серії "RTR" - повністю зібраної і готової моделі. Це одна з кращих моделей для вуличних польотів. 150 м - його радіус дії. Час польоту - 8 хвилин. Керувати ним легко - за допомогою 4-х канального пульта (2,4 Ghz). Є два режими швидкості і прискорення. Навіть у вітряну погоду він не втратить рівновагу і стабільність.

Така іграшка повинна бути у кожного хлопчика віком від чотирьох років. Вона не тільки розвиває тактильність і дрібну моторику, а також мислення та візуальне сприйняття. Вона спонукає мріяти і досягати мети, розвиває уяву і змушує думати. Психологи кажуть, що дітям з дитинства потрібно ростити крила. Ось він - твій помічник!

Вартість - 2550 грн.

М'яка іграшка

Чому як діти, так і дорослі люблять м'яких ведмедиків та зайців? Тому, що м'яка іграшка терапевтична. Психологи вважають її тим предметом, який здатний знімати стрес і заспокоювати нервову систему. А діти інтуїтивно вибирають м'які та круглі іграшки для сну. З ними спокійно. Такі іграшки вони часто беруть з собою в дитячий сад, на вулицю, на прогулянку по місту, щоб не відчувати страху перед новими людьми. Тому м'яке звірятко, а в наступному році, свинка - символ 2019 року, повинна неодмінно з'явитися в руках дитини. Чи не іграшку-друга подаруєш!

Вартість - від 100 грн.

Ігровий набір


У два-три роки в житті кожної дитини починається період рольових ігор. Доктор, будівельник, водій, продавець ... "Хочу бути всіма і відразу!" Особливою популярністю користуються набори лікарського приладдя, інструментів, кухні з посудом, іграшкові меблі та набори тварин. Цікаво, що малюки в цьому віці ще не поділяють гри на "для хлопчиків" і "для дівчаток". Тому, якщо твій син зараз мріє про іграшкову кухню з посудом, не поспішай бити тривогу і не клади під ялинку набір щипців. Прийде час - захоче бути майстром.

Вартість - від 150 грн.

Від найпростіших - з 4-5 складових, іграшкові набори еволюціонують до цілих кімнат і комплексів. Як тобі ось така ретро кухонька? Стильна та функціональна.

Дерев'яний конструктор

Він може бути таким ...

... або таким

Набір брусків і цеглинок за допомогою нехитрих маніпуляцій і, звичайно, дитячої уяви перетворюється в машину, будинок, парковку, в ціле місто! Розумний екологічний конструктор з бамбука Organeco Blocks Hape - тренажер дитячого мислення і фантазії. Не виключено, що ця іграшка стане знаковою в житті малюка. Раптом, у тебе росте майбутній архітектор?!

Вартість - від 600 грн.

Ляльковий міні-театр

Іграшки-рукавички, які "говорять" голосом мами або тата і, крім того, можуть допомогти в логопедичних іграх, стануть відкриттям для дитини 1-3 років. Зараз, коли малюк вчиться говорити та спілкуватися з іншими дітьми, ляльковий або пальчиковий театр йому необхідний. І не тільки для домашніх вистав. Це відмінний спосіб "програти" проблеми, які "приносить" малюк з дитячого майданчика або з садку. Одягнувши рукавичку вовка він знову стане сміливим і впевненим у собі. Поступово ці риси закріпляться.

Вартість - від 150 грн.

Зазвичай дитина вибирає одного улюбленого героя, з яким асоціює себе. Тому він неодмінно заборонить всім іншим членам сім'ї брати, припустимо, вовка або колобка. Це тільки його роль! Такому "одноосібника" точно сподобається колекційна м'яка іграшка-рукавичка з серії кумедних характерних тварин, як наш м'який опосум.

Вартість уточнюй

Дитячий намет

Свій будиночок! Це ж диво якесь! Дитячий намет стане відмінним подарунком! Малюки люблять будувати будинок, куди можна залізти з ліхтариком і бути там головним. У будь-якому віці вони дуже потребують куточок спокою. Курені і "нірки" можна збудувати з підручних засобів: стільців, покривалів і подушок, але навіщо?! Адже є справжній великий будинок з віконцями і дахом! Краще, якщо намет буде мобільним - складатися-розкладатися, видозмінюватися і "рости" разом з малюком. Влітку її можна буде винести на подвір'я або відвезти на дачу, і малюк буде грати там з друзями.

Вартість - від 379 грн.

Гітара

Її хочуть не тільки 14-річні підлітки, про власний музичний інструменті мріють діти з 3-х років. З гуманних міркувань не пропонуємо купувати барабан або дудочку (хоча бачили прекрасні ударні установки - міні-копії професійних). А ось класичну гітару SpongeBob SBJGOFT спробуйте. Не пошкодуєте. Вірніше, і ви, і дитина отримає задоволення від її звучання. Практично професійна, якісна дитяча гітара з нейлоновими струнами і духовим камертоном.

Вартість - від 1080 грн.

Гоночний автомобіль або трек

Швидкість реакції і спритність рухів - ось що розвиває ця іграшка. Хоча, хто сказав, що іграшка неодмінно повинна щось розвивати?! Такий автомобліний трек зі спортивними машинками та перешкодами стане цілим атракціоном в дитячій кімнаті. Є конфігурації простіше - односмуговий трек. Є складніше - з подвійними петлями і швидкісними поворотами. Вибирай, даруй, змагайся!

Вартість - від 300 грн.

Лялька

Вона може бути Барбі, може бути пупсом і навіть ... не лякайся - "Монстр Хай".

На кожному етапі дорослішання дівчинка замовляє свою ляльку. Купуй! І не думай, чи потрібно підкорятись рекламам та медіа. Перш за все потрібно виконати бажання. Знаєш вираз: "Я дівчинка! І я хочу сукню." Так ось, лялька - це сукня. Спочатку лялька, потім книжка.

Вартість - від 150 грн.

Снігохід

Це не санки, це суперкар! Звичайно, якщо дитина зовсім маленька, йому дарувати снігохід зарано. Такій дитині потрібні саночки зі спинкою. (Хоча виробники подібних моделей снігоходів з кермом управління переконані, що ними може керувати і чотирирічний). Але школяреві даруй без остраху. Він буде в захваті. І стане зіркою сніжних схилів!

Вартість - від 1200 грн. (снігоходи з кермом управління), від 260 грн. (санки зі спинкою)

LEGO

Окрема тема, індивідуальна історія. Причому, у кожної дитини своя. Світ іграшок LEGO такий великий, що в ньому знайдеться місце всім малюкам. Зібрати знаменитий конструктор можна вже років з трьох. Більш популярного тренажера для дитячого мислення й годі уявити.

LEGO вміє рости разом з дитиною, підлаштовуючись під його інтереси. Дітям подобаються багато серій LEGO, але широко відомі це Star Wars, в цьому сезоні б'ють всі рекорди.

Республіканський винищувач, який фігурував в Епізоді II: Атака клонів, в битві на Джеонозісе, з 1 175 деталей і мініфігурок Обі-Вана Кенобі, Енакін Скайуокера, Падме Амідали, капітана штурмовиків-клонів, штурмовика-клона і двох бойових дроїд.

Що в винищувачі? 4 кульових гарматних турелі з кабіною для мініфігурки, відсік з маневреними ракетами і 8 пускових установок. Бічні і задні двері відкриваються, що дозволяє розгорнути пікіруючий байк. А за допомогою підйомної рукоятки можна пілотувати.
Повний огляд по конструкторам LEGO Star Wars читай на сайті http://gagadget.com/.

Вартість уточнюй

Домашня тварина


Спокійно! Якщо справжня кішечка або собачка поки не входить у ваші плани, чарівний іграшковий світ стане для вас паличкою-виручалочкою. Цуценятко або кошеня з безліччю аксесуарів, одягом і навіть з власною сумочкою дозволить дівчинці відчути себе господинею вихованця. Ця собачка Чихуахуа зможе стати дитині майже справжнім другом, так як вона інтерактивна!
Вартість - 1 979 грн.

Велосипед

Трирічний рухливий малюк мріє про велосипед. Він може бути великим чотириколісним або трохи менше - в'юнким двоколісним міні-мопедом. Прекрасний варіант - дерев'яний велосипед: легкий, рухливий! На такому дитина швидко навчиться тримати баланс. І тоді навесні: "Батьки, не відставайте!" Взагалі велосипед потрібен будь-якій дитині - це і гарне тренування, і задоволення. Головне переконайтеся, щоб він був якісним.

Вартість - від 1149 грн.

Домашній батут або спортивний куточок

"Йому потрібно виплеснути енергію!" - переконуєш ти втомлену за день бабусю. Тепер їй не буде потрібно бігати і повзати, зображуючи Людини-павука. Та й дитяче ліжечко буде врятоване. У дитини з'явиться свій батут, а якщо дуже пощастить то й цілий спортивний куточок зі шведською стінкою, канатом, кільцями, перекладинами. Чи потрібно говорити, що означає такий тренажер для розвитку невгамовної дитини?..

Вартість - від 1500 грн.

Калейдоскоп

Дивний подарунок! У кого з нас був він в дитинстві - той не забув це диво. Барвиста трубка, крім естетичного задоволення, тренує здатність дивитися одним оком - важливий навик, який розвиває нервову систему і разом з тим зміцнює очні м'язи.

Вартість - від 45 грн.

Ігрова консоль

Плейстейшен і планшет - все так же на піку популярності у дітей! І не потрібно говорити, що ти проти гаджетів. Інакше сучасний технологічний світ налаштується проти тебе. Ігрова консоль Microsoft Xbox One S 1Tb White - відмінний вибір.

Вартість - 9 349 грн.

Книга

Найріздвяна з різдвяних і чарівна з чарівних (про філігранності ілюстрацій навіть не говоримо) казок і книг - "Снігова Королева". Видавництво "А-БА БА-ГА-ЛА-МА-ГА" не зупинилася на прекрасному друкованому варіанті і iPad версії. Читай її на iPhone! Розробники вирішили додати підтримку смартфона в зв'язку з виходом нових моделей iPhone 6, iPhone 6 Plus з великим екраном. Попередні моделі починаючи з iPhone 4s теж підтримуються. Якщо ти придбала iPad версію, то можеш просто завантажити нову на iPhone безкоштовно.

Вартість уточнюй

Біноколь

Допитливій дитині, природодослідникові, хто цікавиться тим, як влаштований світ, придбай лупу або бінокль, дитячі енциклопедії (на кшталт видань Дорлінг Кіндерслі) або набори діючих конструкторів (наприклад, збірний вентилятор на батарейках). Про такі подарунки мріють вже з 4-х років. Особливо сміливим батькам пропонуємо набори «Юний хімік» або «Природознавець».

Вартість - від 100 грн. (дитячий)

Справжні годинники

5-6-річний дошкільник вже готовий брати на себе певні зобов'язання і нерідко чує слова "через 5/10/15 хвилин". Пам'ятай, діти не можуть користуватися електронним годинником без стрілок - вони не бачать, як проходить час. Кращий подарунок - механічні ручні. І щоб яскраві, з картинкою улюбленого героя.

Вартість - від 160 грн.

Твоя шпаргалка

вік

хлопчики

дівчинки

1-2 роки

- набір пластмасових інструментів - нехай малюк наслідує батька або діда і відчуває себе при справі;

- машинки - їх можна катати, зіштовхувати, проводити з ними інші «експерименти», добре, якщо модель буде як у тата.

- ляльки, тільки невеликого розміру, щоб дівчинка могла сама їх піднімати, до того ж великі ляльки можуть викликати почуття ревнощів;

- набір посуду (пізнання розміру і форми), яскравий ляльковий одяг (тактильна і кольорова чутливість).

3-4 роки

- спортивне приладдя (домашній комплекс, боксерська груша з рукавичками);

- інтерактивні, музичні іграшки.

- лялька-пупс з аксесуарами (коляска, ліжечко, посуд, одяг);

- лялька-принцеса з одягом і аксесуарами.

5-6 років

- ігри з правилами дорожнього руху;

- настільний хокей або футбол;

- «розумні» паровози і залізниця;

- автомобілі на дистанційному управлінні;

- стратегічні настільні ігри.

- набір шпильок і аксесуарів - йому зрадіє кожна дівчинка;

- шкатулка;

- набори для прикладної творчості.