Андре Тан - дітям

13 вересня 2018 р. 17:51

mama.ua відвідала показ нової колекції дитячого одягу сезону осінь-зима 2018-19 від Андре Тана та поспішає поділитися враженнями від функціональних, красивих і доступних речей для наших малят.

Нова колекція Андре Тана

Знаєш, чим принципово відрізняється дитячий одяг від дорослого? Тим, що дітям не потрібно приховувати жодних недоліків фігури - вони їх не мають. Тому, здавалося б, на дітей і шити, й вибирати одяг легше. Воно-то так, але, коли ми обираємо одяг для найулюбленіших людей у своєму житті, ми стаємо набагато вимогливішими, аніж під час вибору речей для себе.

І ось, аби нам всім було, з чого обирати, улюбленець вітчизняних модниць Андре Тан презентував нову колекцію осінь-зима 2018-19 Andre Tan Kids.

Ось уже 17 років одягаючи українських жінок, Андре зізнався, що ніколи не взявся б за розробку колекції дитячого одягу, якби не з'явилася в його житті дочка Соня.

Автор концепції інтелектуальної моди на вітчизняному ринку свою дитячу колекцію створив, спираючись на досить розумні постулати:

  • натуральні тканини, що забезпечують гігієнічність у повсякденному носінні;
  • вільний крій, що не обмежує рухів дитини;
  • доступна ціна, бо діти швидко виростають зі свого одягу, та й не «ведуться» на розкіш - для них важливо зовсім інше;
  • розуміння, що кожна дитина - унікальна особистість, культивування її унікальності та самовираження через гарнй повсякденний одяг.

«Зараз діти - зовсім інші, і їм не підходить те, що є у всіх. Зараз діти вже народжуються особистостями, вони вимагають до себе особливої уваги, у них є на все своя точка зору. Я чітко зрозумів, що одяг я хотів робити для дітей з 3 до 12 років. Тому що в цей період народжуються справжні зірки. І найголовніше для батьків - не вбити особистість в зірці, що зростає» - так маестро прокоментував свою нову колекцію.

Так вона і називається - Stars. І в ній дійсно багато зірок - принтів, нашивок. Всього в колекції 63 моделі і близько 100 версій у різних кольорах. Все це найближчим часом буде повною мірою представлено в мережі магазинів Andre Tan Kids, яких на сьогоднішній день по Україні є 8 (шукай їх серед повного переліку магазинів Andre Tan на офіційному сайті).

Це базові речі, які діти носять щодня: лонгсліви, легінси, туніки, спортивні костюми, також штани, спідниці, сукні та все інше. Незабаром Андре Тан пообіцяв доповнити асортимент магазинів зимовими куртками та теплими комбінезонами - загалом, всім тим, що потрібно дитині, щоб щасливо і комфортно пережити зиму.

Особливе місце в колекції займає капсульна fashion-лінія, до якої увійшли незвичайні сукні з вишивкою, камінням і навіть пір'ям. На презентації Андре підкреслив, що йому особливо приємно, що є дівчатка, які в цьому році на 1 вересня в школу пішли в темно-синіх сукнях з пір'ям. І нехай хтось дорікає, що це не шкільна форма, а автор впевнений - сьогоднішні діти неймовірні й прагнуть виділятися. Нехай кругом сумні піджаки - а я принцеса в сукні з пір'ям!

Синя сукня з пір'ям
Сукня від Andre Tan Kids

У капсулі «Квітковий сад» використовуються улюблені автором орхідеї - накладені на смужку.

Сукня з орхідеями
Орхідеї, смужки та модний крій

Кольорова гама

В колекціїпереважає синій колір - бо це найактуальніший колір цього сезону. У дорослій моді, як чоловічий, так і жіночої, до речі - теж. І наймодніший - відтінок «Саргасове море», візьми собі це на замітку. Отже, всім відтінкам синього і блакитного - бути.

Синій колір у новій колекції
Синій - наймодніший колір цього сезону

Без пудрового, особливо в одязі для дівчаток, дизайнер теж не зміг обійтися.

Пудровий колір у колекції Андре Тана
Пудрові відтінки у коллекції Stars від Andre Tan Kids

Бордо - як найбільш «кінематографічний» колір. Колекція осінь-зима 2018 - 19 багато в чому присвячена кіно як джерелу натхнення для дітей.

Бордовий спортивний костюм
Бордовий колір практичний, проте небанальний

Рожевий - знову-таки, щоб дівчаткам не було сумно. Маестро зізнався, що неодноразово отримував прочухана від своєї маленької дочки, коли намагався одягнути її не в рожеве. Щоб не повторювати помилок, Андре урізноманітнив колекцію рожевими спідницями-пачками, та навіть стрічками «Miss Andre Tan» і коронами - все для юних принцес.

Рожеве у колекції Андре Тана
Без рожевого фатину нікуди

Сірий - автор колекції назвав його «найбільш французьким» за його елегантність та універсальність в поєднаннях. Андрій зізнався, що сам обожнює світло-сірий колір.

Сукня з зірками
Stars by Andre Tan Kids

Логотипом бренду стала іграшкова конячка на полозах - «Це моя улюблена конячка з дитинства. Коли я був маленьким, були лише такі іграшки», - прокоментував вибір символіки автор.

Логотип дитячої лінії Андре Тана

Амбасадорами бренду, що представили першу колекцію Andre Tan Kids, стали діти друзів сім'ї Андре Тана. Не будучи професійними моделями, ці «гідні діти», як їх назвав автор колекції, виглядають дуже органічно як на сторінках лукбука Andre Tan Kids, так і під час дефіле

А поки Андре, розробляючи колекцію весна-літо 2019, обіцяє нам божевільні принти й збирається, відновивши свій досвід 8-річної давності, одягнути мам і дочок в однакові сукні. І тат і синів - теж.