Неминущий family look: коли особливо доречний

7 лютого 2020 р. 18:29

Не просто маленька чорна сукня, а дуже маленька чорна сукня, крихітна краватка, кросівок класичної форми розміром з кавову чашку... Чому ми так любимо одягати своїх дітей "під себе", і куди можна вирушити у сімейній уніформі?

Фемілі лук

Так, це банально, і так, це вже сто разів було... Але буде і сто перший, і тисяча сто перший - бо немає сил встояти, вбираючи свою маленьку копію в таку ж сукню, точнісінько як твоя, тільки в масштабі.

Адже взагалі за ступенем зворушливості з дитиною, одягненою у дорослий костюм, може конкурувати лише твоя власна дитина, одягнена у твою сукню!

І рано чи пізно ми щиро плюнемо на прагнення до оригінальності та почнемо обирати тандемний лук собі і доньці. Або чоловікові і синові. Або всьому сімейству, включаючи хом'ячка та плюшевого ведмедя!

Чому це так чіпляє за душу?

Пояснення лежать на поверхні. По-перше, нам страшенно лестить бачити у своїх дітях продовження себе (особливо з огляду на, що діти завжди кращі за своїх батьків - такий вже закон природи, і це чудово!) У відповідь нашим дітям неймовірно подобається наслідувати нас, бо наслідування старших взагалі лежить в основі розвитку дитини, особливо в перші роки життя. І, щонайменше, до підліткового віку, ми для своїх дітей - кумири, тому вони теж із задоволенням вдягають наш одяг або такий самий, але свого розміру. А ще - вони дуже-дуже поспішають вирости. А тому і приміряють наші луки з такою радістю. А ще ми, дивлячись на них, ностальгуємо про власне дитинство і трошки повертаємося до нього. І дивимося на себе ж - тільки маленького - в тому ж одязі, що і ми сьогодні, тільки в маленькому...

Загалом, тандемним лукам поколінь - бути. Залишилося лише придумати, куди можна вирушити в однакових вбраннях.

Весілля або його річниця, сімейне святкування

Особливо, якщо це твоє власне весілля, хоча, якщо ваша родина з'явиться у family look на чуже святкування - теж будете мати успіх. Сьогоденні тенденції до спрощення дозволяють замовити демократичне плаття собі та дочці на подібні торжества, що вже не виглядає дивно. І сучасні дівчата вже не горять бажанням витрачати величезні суми на сукні, які потім займатимуть півшафи або шукатимуть нову господиню на просторах olx.

Ось, наприклад, чудові мереживні сукні з натуральної бавовни для мами і доньки.

Фемілі цибулю для мами і доньки

Є в білому або чорному кольорі. Розміри для мами варіюються від M до XXL, а для дочки - на зріст від 90 до 150 см.

Вартість: від $28.66 $17,20. купити

Якщо ж мережива тобі або дитині не подобається - оберіть такий тандемний лук

Однакові красиві сукні для доньки і мами

Елегантний силует, відкриті плечі (у спекотний день для вуличного святкування не забудь про сонцезахисний крем!), можливість обрати один з трьох ніжних кольорів: світло-блакитний, ніжно-рожевий або жовтий. До речі, не обов'язково вам з малятком вбиратися в один колір: однакового покрою ваших суконь буде достатньо для створення family look. Розмірна сітка представлена для мам у діапазоні від S до XXL, для доньок - від новонародженої і до зросту 140 см.

Вартість: від $15.99 $9.59. купити!

Тематична сімейна фотосесія

А ось цей захід за визначенням замислюється для того, щоб показатися, щоб увічнити вид вашої сім'ї саме зараз - щоб через багато років милуватися на себе та згадувати, якими ви були на даному відрізку своєї сімейної історії. Тому продуманість образів тут вельми доречна. І так, family look - лідируючий тренд у сімейних фотосесіях. Не бійся побитого штампа - в решті решт, милуватися цими фотографіями будете ви, викладати їх на широкий загал зовсім не обов'язково. А тому сміливо вбирайтесь в однакові футболки та вирушайте дуріти перед камерою.

Для мами і доньки:

Однакові футболки для мами і доньки

100% бавовна, у відгуках усі пишуть про те, що малюнок нанесений якісно і надійно, після першого прання не зіпсується, розмірна сітка - на будь-кого.

Вартість: від $5 $4 купити

Для тата і сина:

Футболки для фотосесії тата з сином

Теж бавовна, і теж все якісно, ​​і теж величезний асортимент малюнків та розмірів.

Вартість: від $5 $4 купити

Для всієї сім'ї:

Однакові футболки на всю сім'ю

Натуральна бавовна та персональний номер кожного члена сімейної команди - ось головні переваги цих футболок. Одягнути в них точно вдасться кожного - розмірна сітка дозволяє. В асортименті багато кольорів, і всі яскраві.

Вартість: від $10 $4,3 купити

А ще на теренах вітчизняного інтернет-магазину ми знайшли чудовий комплект футболок:

Фемілі цибулю

Для мами розмірами від XS до L за 330 грн купити

І для сина або доньки зростом від 122 до 140 см за 250 грн купити 

Сімейна відпустка

Відпустка - це та подія, де ми фотографуємося особливо часто. І щоб підвищити градус зворушливості цих фотографій - достатньо купити кожному з сімейного екіпажу однакову річ - бажано таку, яку вдягати доводиться часто. Наприклад, спортивний бомбер. Ми знайшли чудовий варіант для всіх членів сім'ї:

Бомбер жіночий, чоловічий, дитячий однакові

бомбер для тата урозмірах 48 - 54 за 339 грн купити,

бомбер для доньки чи сина зростом 116 - 140 см за 250 грн купити,

бомбер для мами від XS до L за 330 грн купити

Благо, відпустки бувають різні. Ось і обирайте свій family look виходячи з майбутньої подорожі.

Для пляжу

Відмінний вибір - вбратися всією родиною в купальники і плавки одного стилю. На aliexpress пропонується безліч варіантів таких сімейних комплектів. Ми знайшли ось такий:

Однакові купальники і плавки для сім'ї

Широкі розмірні сітки для мами, тата, сина і доньки, яскраві кольори, цікавий крій, відповідний кожному - це все нас привернуло у даному наборі. Ну і ціна, звісно.

Вартість: від $17,75 $8,87 купити

Для гірськолижного курорту

Якщо ж ви зібралися не на море, а кататися на гірських лижах, то тандемний лук з дитиною перестає бути просто забавою, а знаходить вже серйозний сенс: на багатолюдному схилі легше розгледіти своє чадо, одягнене у яскравий костюм. Тому, обирай незвичайні забарвлення, щоб для пильного материнського ока чадо не загубилося у натовпі однотонних червоних чи синіх чоловічків.

Ось варіант для мами і доньки:

Гірськолижний одяг фемілі цибулю

Вартість: від $170 $119 купити

А ось дешевший комплект для всієї родини:

Однакові лижні костюми для всієї родини

Вартість: від $100 $70 купити

Ну і наостанок - маленький бонус від редакції. Якщо ви купите їх, навряд чи оточуючі дізнаються, що на вас - family look. Ну хіба що, ви зробите фото крупним планом. Але дитині вранці зібратися в садок, натягуючи шкарпетки точнісінько як у мами - повір, буде набагато веселіше. А тому - ось вони:

Шкарпетки family look

Шкарпетки для доньки і мами

У наборі дві пари: доросла на розміри 36 - 42, а дитяча - розтягнеться не більше ніж до 20 розміру, тобто на дівчинку-дошкільницю.

Вартість: 102 грн 62 грн купити