Показ дитячої колекції Андре Тана - фото галерея

22 березня 2019 р. 15:56

У Києві відбулася презентація нової - другої за рахунком - колекції бренду Andre Tan Kids. Сімейні луки представили вітчизняні зірки зі своїми дітьми.

Нова колекція дитячого одягу від Андре Тан

Український дизайнер Андре Тан відкрив дитячий тиждень моди JFW яскравою і стильною колекцією весна/літо 2019 для маленьких модників.

Зворушлива атмосфера була присутня з перших хвилин показу, адже дизайнер вивів на подіум не тільки юних моделей, а й їхніх зіркових батьків. Відкрила показ співачка Гайтана зі своєю майже дворічною дочкою, яка була наймолодшою ​​моделлю показу. Також на подіум вийшли і продемонстрували family look Наташа Холоденко з сином Іларіоном, Артем Гагарін з сином Дмитром, Андрій Джеджула з сином Даніелем, Валентина Хамайко з сином Михайлом та донькою Мирославою.

Андре Тан минулого року вперше представив свій новий доробок, а саме лінію одягу для дітей. Показавши на дитячому тижні моди вже другу колекцію, дизайнер прокоментував: «Я переконаний, що гарний смак варто прищеплювати з самого дитинства, саме тому минулого року я запустив дитячу лінію, яка стала логічним продовженням жіночої та чоловічої ліній. Тепер я впевнено можу сказати, що ми можемо одягнути всю родину».
Головною музою колекції стала трирічна дочка Андре Тана Соня.

«З появою дочки я кардинально переглянув свої погляди на дитячий одяг. Маленькі дівчатка прагнуть бути такими ж модницями, як і їхні мами, тому наші речі в хорошому сенсі «дорослі». Особливу увагу ми приділяємо крою та вибору тканини, а так само максимально повторюємо елементи дорослих колекцій у дитячих», - прокоментував Андре Тан.

Дитяча колекція весна/літо 2019 яскрава, життєрадісна й безумовно комфортна. Повсякденні комплекти поєднують у собі стилі гранж і спорт-шик. Дизайнер сміливо пропонує поєднувати куртку-косуху з рожевою спідницею-пачкою та кросівками oversize. Леопардовий світшот носимо з легінсами з еко шкіри, а на перший погляд суворий костюм в смужку - з декоративними пір'ям та брошками в формі зірок з кристалів. Щодо хлопчиків, Андре Тан пропагує стиль юного денді: сорочки-поло у чорно-білу смужку, блакитні та сірі штани-чінос, casual сорочки в клітинку з бавовни «як у тата».