Що можна зробити зі звичайним капкейком на Хеловін

22 жовтня 2018 р. 14:18

5 найпростіших трюків - і звичайні кекси стануть найкращим частуванням на Хеловін.

Збираєшся влаштувати дитячу тематичну вечірку, але мало часу на підготовку? Напередодні Хеловіна купи свіжі капкейкі, шоколадку, дістань з полиці банку вишневого варення та прояви трохи фантазії. Сподіваємося, ці ідеї стануть у пригоді.

Для Спайдермена

Піднос застели фольгою. Розтопи шоколадку і, скориставшись шприцом або кондитерським мішечком, намалюй на фользі павутинки. Постав піднос в холодильник. Охолоджений шоколад легко зніметься. Перед подачею збий вершки, зроби шапки капкейкам та прикрась кожен своєю павутиною.

Червоне і біле

Найпростіший варіант, але який видовищний! Перед самою подачею за допомогою кондитерського шприца нанеси на верхівки кексів білковий, заварний або крем зі збитих вершків і полий вишневим варенням - матимеш криваві мотиви.

Капкейк-череп

Тут все ще простіше! Намаж капкейкі збитим білком і відправ в холодильник, коли білок застигне, розтопленим шоколадом нанеси відповідні малюнки. Очима можуть послужити родзинки.

Кекси-дияволенята

Для цієї прикраси знадобиться червоний барвник і розтоплений шоколад. На попередньо підготовлену фольгу або пергамент нанеси шоколадом "коми-ріжки" та відправ в холодильник. Перед подачею підфарбуй збиті вершки, зроби шапки капкейкам та прикрась шоколадними диявольськими ріжками.

Привиди

Білок збий до утворення піків. Нанеси на капкейкі. Коли застигне, постав шоколадні крапки. З цим може впоратися навіть дитина!

ФОТО: boredpanda