Джамала стала мамою

28 березня 2018 р. 12:07

У своєму Instagram співачка назвала первістка своєї кращою піснею. Редакція mama.ua щиро вітає діву та її сім'ю з поповненням і чекає на неї в Клубі щасливих мам.

Джамала стала мамою

27 березня 2018 року улюблена багатьма самобутня українська співачка Джамала народила сина. 34-річна молода мама та новонароджений почувають себе добре й приймають вітання від численних шанувальників.

Емір-Рахман Сеіт-Бекір огли Сулейманов - перша дитина у родині Сусани Джамаладінової (справжнє ім'я співачки) та її чоловіка Сеіт-Бекіра Сулейманова.

Джамала повідомила про народження сина

Декретна відпустка переможниці Євробачення 2016 лишився майже непоміченою українською публікою, яка щонеділі на каналі 1 + 1 дивиться шоу «Голос Країни» з Джамалою у складі журі. Зйомки перших етапів шоу, що вже вийшли в ефір, саме збіглися з першим та другим триместрами вагітності співачки, що дозволило їй блискавично виконувати суддівство та не обмежувати творчість.

Глядачі з нетерпінням чекають виходів в ефір наступних випусків, де крім боротьби талановитих учасників також можна буде помилуватися ніжними образами співачки при надії. А в прямих ефірах вже побачимо нашу улюбленицю у новому прекрасному статусі мами.