Олег Скрипка презентує: благодійний дитячий ROCK БАЛ

3 червня 2020 р. 11:39

Олег Скрипка та його друзі запрошують всіх рок-дітей та їх батьків на благодійний дитячий ROCK БАЛ, який відбудеться 6 червня 2020 на сторінці Міжнародного благодійного фонду «Дитяче серце»!

благодійний бал

Мета нашої вечірки - зібрати 440 000 грн на інфузійну а-магнітну станцію для маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Це буде справжнє свято драйвовою музики й добра!

Головними героями рок балу будуть, звысно, дітки! На гостей чекає справжня рок-тусовка: українські та іноземні зіркові гості, включаючи двох Фіналісток дитячого Євробачення, вибухові виступи дитячих рок-бендів, яскраві танцювальні, циркові та спортивні шоу, численні майстер-класи, розіграш, подарунки та несподівані сюрпризи від наших друзів! Ведучий вечора - Андрій Джеджула!

Кожен з гостей зможе не лише спостерігати за програмою, а й взяти безпосередню участь - змагатися в онлайн-конкурсах і челленджах на кращу рок-зачіску, яскравий бодіарт і танець під рок-музику, а імена переможців просто під час прямого ефіру 6 червня дізнається вся країна! Уважно стежте за нашою сторінкою ФБ, щоб не пропустити фантастичні конкурси та майстер-класи від наших друзів! Буде гаряче!

Олег Скрипка: «Цей дитячий бал, як і багато попередніх наших заходів, благодійний. Таким чином ми формуємо у суспільства соціальну відповідальність. І, я впевнений, що наша благодійність тільки в контексті якісних культурних подій зможе вилікувати від громадських хвороб і наблизити нас до світлого майбутнього нашої мрії».

Давайте разом творити добро та допомагати дитячим сердечка, збираючи кошти на спеціальне обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії! 

Наша мета - зібрати 440 000 грн на сучасну інфузійну а-магнітну станцію для допомоги маленьким пацієнтами з вродженими вадами серця. Чому вона потрібна? Така станція дозволяє проводити МРТ у дітей без переривання введення життєво важливих препаратів - таким чином лікарі можуть проводити високоточні діагностичні процедури у дітей, які перебувають у важкому стані. 

Внести свій вклад в одужання дитини дуже просто - вже зараз переходь на сторінку події  та натискай кнопку «Допомогти»! І саме там 6 червня можна буде подивитися трансляцію Благодійного дитячого ROCK БАЛУ та взяти активну участь в його численних розвагах і вигравати супер-призи в стилі Рок!

Також можна перерахувати будь-яку суму на рахунок Міжнародного благодійного фонду (МБФ) «Дитяче серце»
Код ЄДРПОУ 20033929.
Рахунок одержувача: 26008053016469.
Рахунок в форматі, відповідно до стандарту IBAN: UA783218420000026008053016469.
Назва банку: КИЇВСЬКЕ ГРУ АТ КБ "ПриватБанк".
Код банку (МФО): 321842.
Призначення платежу: «благодійний внесок на ROCK бал».

Центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України - це єдиний в Україні медичний заклад, де дітей з вродженими вадами серця оперують з перших годин життя. Щорічно десятки тисяч дітей з України отримують там консультативну, кардіологічну та кардіохірургічну допомогу. Всі операції та обстеження для українських дітей - безкоштовні.

Друзі та партнери Благодійного дитячого ROCK БАЛУ : МБФ «Дитяче серце», ФБ «Країна Мрій», Nobelon, FABRIKA69, БФ "Я майбутнє України", БФ «Зимородок», Олександр Терещенко, RedFOXES, Artos, Авторська школа стилю і макіяжу Тетяни Бойко школа айкідо, Соробан, КВЦ Парковий, JB Film, Universe Bots Team, Benoble, Рок-магазин «Талісман» магазин «SkyRock», Видавництво «Самміт-Книга», TVOE POLO, Radio ROKS, МАУ, ТРК Київ, tv.ua, Ivona, Tochka.net, Bigmir.net, журнал «Наталі».

ЩО: Благодійний дитячий ROCK БАЛ

ДЕ: childsheart.org.ua/campaigns/rock-ball/

КОЛИ: 6 червня о 17:00