Що вже час придбати на AliExpress для дитячого костюма на Хеловін

8 жовтня 2019 р. 12:08

Коли до Хеловіна ще досить часу, рідко хто думає про костюми. А ми подумали. І знайшли універсальні елементи реквізиту, які, коли настане час, перетворять твоє чарівне дитя на справжнісіньке чудовисько.

Дитячі костюми на Хеловін

В онлайн-шопінгу на цій платформі - суцільні плюси. Легко, не потребує зайвих рухів, значно дешевше, ніж у вітчизняних роздрібних крамницях. І лише один незаперечний мінус затьмарює всю картину - терміни доставки. Плануючи покупку, слід усвідомлювати, що посилка може йти з Китаю довго - від декількох тижнів до декількох місяців. Ось чому про страшні обновки, які дозволять твоїй дитині виблискувати на самому жахливому святі року, час подбати саме зараз.

А до того, як приміряти костюм, розкажи дитині власне про свято Хеловін (подробиці дізнайся за цим посиланням).

Закривавлені кінцівки

Приколи з АліЕкспрес
Запасные конечности незаменимы при создании образа на Хэллоуин

Плюшеві руки-ноги з відповідними натуралістичними вкрапленнями й деталями - відмінний аксесуар для костюма цинічного підлітка. І якщо він збирається на вечірку до себе подібних, то має всі шанси зробити справжній фурор. Ось тільки образ повинен бути продуманим, щоб виправдовувати таку моторошнувату деталь: підійде будь-який злодій-душогуб з фільмів жахів або просто лікар-патологоанатом.

Вартість: $1,5 - 4

Де купити: aliexpress.com

Плащ інквізитора

Плюшевий плащ для маскарада
Отличный плюшевый плащ придаст достаточно зловещести костюму

Взагалі-то цю чудову накидку з капюшоном можна пристосувати під будь-який костюм - хоч чаклуна-алхіміка, хоч ката, хоч смерті з косою - аби стало фантазії. Та й до того ж поза лячного контексту це відмінна деталь будь-якого маскарадного образу, а тому він ще стане в нагоді на якийсьь Новий рік як дитині, так і тобі. Плащ виконаний з плюшу, в асортименті 5 кольорів і 4 розміри

Вартість: $6 - 14

Де купити: aliexpress.com

Павутиння

Павутиння-декор
Паутиной можно украсить как ребенка, так и интерьер

А у цієї штуки взагалі необмежене поле для застосування. Павутиною можна декорувати кімнату, якщо все бісівське святкування відбудеться на твоїй території, «зістарити» власний костюм (для ролі привида, зомбі та інших хлопів, що давно вже дали дуба, а також для чаклунки або кажана, що живе за легендою в курному підвалі або печері). А все, що залишиться від святкування Хеловіна, прибережи для постановки «Мухи-цокотухи» для молодшої дитини.

Продається цей безцінний матеріал в клубках - на зразок пряжі для в'язання - по 20 г. І до кожного клубка додається по 2 невеликих пластикових павучка - для наочності. Не обов'язково вибрати традиційне біле павутиння - в асортименті 5 кольорів.

Вартість: до $1

Де купити: aliexpress.com

Обручі з декором «на всю голову»

Головний убір на Хеловін
Пила, топор, ножницы, нож - чем желаешь украсить голову?

Ці милі прикраси зачіски тримаються на звичайному обручі для волосся, а тому не повинні злетіти ані в момент презентації костюма, ані під час танців. Якщо тематика образу «зомбішна», така деталь незамінна. Досить доповнити картину відповідним мейкапом. Ну, або принаймні просто червоною фарбою, про що трохи нижче.

Вартість: $2

Де купити: aliexpress.com

Червона фарба (фальшива кров)

Фарба-кров
Алая кровавая краска

Жоден образ, пов'язаний з пораненнями, каліцтвами, душогубством, вампірами тощо не обійдеться без неї - крові. Фасується кровушки в пляшечки об'ємом 30 і 60 мл - цього повинно вистачити як на розпис голови і обличчя, так і на нанесення живописних плям на одяг. Судячи за кольором на фотографіях - виглядає дуже натуралістично. А ось як змивається з шкіри - тут вже не знаємо - спробуй, може, перекисом, вона кров розчиняє ...

Вартість: $1 - 2

Де купити: aliexpress.com

Рани-наклейки

Грим на Хеловін
Раны, шрамы и увечья - для полноты картины

Криваві, гнійні, рвані, вогнепальні - вибирай на будь-який смак! А також шрами, келоїдні рубці та інші відповідні деталі образу. Всі один до одного - натуралістичні, всі вироблені з латексу й не повинні відвалюватися у найважливіший момент.

Вартість: $1

Де купити: aliexpress.com

Браслет-скелет

Костюм на Хеловін

Він в напівтемряві виграє металевим блиском. Він повторює кісточки руки, що саме до речі, якщо твоє миле дитя обрало собі образ скелета, мерця або зомбі для цього чудового вечора. Система складається з браслета, надягнутого на зап'ясті, таі кілець для кожного пальця - а між ними розташовуються кісточки й суглобчики - досить моторошно, щоб бути доречним на цьому святі.

Вартість: $1

Де купити: aliexpress.com

З усього, переліченого вище, зібрати упиря на вечірку буде не важко.