Як схуднути до Нового року

28 листопада 2018 р. 17:48

У пошуках оптимальної методики схуднення та здобуття ідеального тіла протягом недовгого періоду, що лишився до Новгороду року, ми натрапили на унікальне відео. Авторський курс вправ від професійного фітнес-тренера.

Схуднення

Жінки худнуть завжди. Але особливо завзято в боротьбу за стрункість і проти ненависних зайвих сантиметрів ми вступаємо двічі на рік: перед літньою відпусткою і, звісно ж, до Нового року. Тому що над нами тяжіє засвоєний ще в дитинстві забобон: як зустрінеш рік, так його й проведеш. І особливо до вказаного рубіжу хочеться підійти в своїй ідеальній формі, вірячи, що це стане запорукою збереження цієї самої форми протягом усього року.

Та й просто новорічна ніч - точка відліку нового періоду, того самого «нового життя», яке минулого року ми починали щопонеділка, та все ніяк і не зібралися. Тож, саме час.

А допоможе нам в цьому унікальний відео курс вправ для схуднення «ТАБАТА 3», розроблений тренером спортхабу «ЕБШ» Віталіною Бендарською та представлений в ексклюзивних відео уроках для чудового сайту woman.ua.

Як ти зрозуміла з назви, це не перша "табата" Віталіни. Читачки woman.ua дуже полюбили її попередні відео курси, що дозволяють швидко, ненудно й динамічно пропрацювати всі основні групи м'язів тіла. На численні прохання улюблений тренер і розробила свою нову методику.

Всього в курсі 10 відео уроків, де Віталіна детально розповідає про кожну вправу та виконує їх всі разом з тобою, демонструючи приклад для наслідування.

Не відкладай світле майбутнє й своє підтягнуте покращене тіло та приступай простро зараз, починаючи з першого уроку:

Сподобалося? Готова продовжувати? Весь курс «Табата 3» дивись тут