Незвичайні ідеї для прикрашання великодніх яєць

12 квітня 2017 р. 12:46

Якщо ви все ще перебуваєте в пошуках оригінального декору для пасхальних яєць, пропонуємо кілька цікавих ідей.

Незвичні ідеї сучасного писанкарства

Зовсім мало часу залишилося до одного з найважливіших свят у році і для того, щоб він запам'ятався надовго, в останні кілька днів необхідно кинути всі сили не лише на приготування традиційних страв, а й проявити фантазію в оформленні яєць. Пропонуємо кілька ідей, як можна урізноманітнити звичні крашанки.

Обійтися без барвників можна за допомогою перманентного маркера. Зробивши лише кілька штрихів, крашанки зможуть порадувати вас милим виразом обличчя.

А цей варіант підійде для фанатів сучасних мультиків. Для того, щоб у вас вийшли такі ж Міньйони, вам знадобляться харчові барвники та маркер.

Такий візерунок можна отримати за допомогою лаку для нігтів. Налийте в миску воду, а зверху вилийте кілька кольорів лаку. Помістіть яйце в отриману суміш і у вас вийдуть мармурові візерунки. Одразу відзначимо, що задля безпеки такий спосіб забарвлення варто застосовувати на декоративних яйцях.

Рослинні візерунки можна отримати за допомогою красивих листочків рослин або дерев. Прикріпіть листочки до яйця та помістіть його у капронову панчоху, щільно зав'язавши залишився край. Далі на кілька хвилин помістіть яйце в каструлю з барвником або киплячим цибулевим лушпинням.

Яйця, прикрашені декоративними наклейками, виглядають не менш ефектно.

Техніка декупаж також прекрасно підійде для оформлення великодніх яєць. Для цього вам необхідні серветки з уподобаними візерунками та клей.

Друкований спосіб декорування яєць допоможе вам отримати рівні, однакові візерунки.

Свято буде ще більш веселим, якщо ви намалюєте улюблені смайлики на попередньо забарвлених яйцях.

Наклейки-татуювання також можуть позбавити вас від стандартного фарбування яєць.

За допомогою маркера ви зможете проявити свої художні навички та придумати власний декор. До речі, вчора ми публікували кілька варіантів прикраси яєць за допомогою перманентних маркерів.