10 гарячих знижок до 1 вересня або Що ми забули купити до школи

16 серпня 2019 р. 14:41

День знань не за горами! І з наближенням цієї дати падають ціни на найбільш затребувані товари для школярів. А ми саме забули дещо прикупити...

Що купити до школи

Навряд чи для свого школяра ти вже купила геть усе. Побігавши теренами вітчизняних та зарубіжних інтернет-магазинів, mama.ua відшукала 10 найвигідніших пропозицій на товари для школи.

1. Шкільний рюкзак за 599 грн замість 1 364

Знання за плечима не носити, а ось книжки-зошити - ще й як! Першим та практично незамінним шкільним атрибутом є ранець. Редакція отримала пізнавальну інфографіку щодо того, як лікарі-ортопеди радять обирати і носити рюкзак, якою не можемо не поділитися:

Ортопедичний рюкзак - це який?

Ранець, про який далі піде мова, привабив нас не лише ціною. За великим рахунком, він відповідає всім перерахованим вимогам - і каркас жорсткий, і спинка ортопедична, і світловідбивачі є. Розміри MagTaller J-Flex Tiger - 38х32х23 см, а вага складає 930 грам, таким чином, навіть першачку цей ранець підійде. А пило- та вологозахисний верхній клапан дозволить цьому портфелю витримати не лише лінійку на честь свята Першого дзвоника, а й до кінця навчального року.

Вигідно купити шкільний рюкзак

До оголошення на сайті rozetka.com також додається відео-огляд цього рюкзака

Вартість такого рюкзака зараз 599 грн замість 1364, тобто фактично розмір знижки становить 56%!

Хочу купити!

Ранець унісекс, але якщо твоїй дитині все ж він не підійде, радимо подивитися наші попередні добірки:

рюкзаків для хлопчиків

та рюкзаків для дівчаток

2.  Пенал за 39 грн

Доступний шкільний пенал

Це для мами рюкзак важливіший за пенал, але для новоспеченого школяра все зовсім навпаки! Адже саме пенал напередодні навчання приховує в собі скарби, які малюк готовий розглядати годинами (доки він думає про школу, як про веселу подорож, наївне дитя!). Варіантів пеналів сьогодні тисячі. І якщо безліч спеціальних відділень та кишеньок стомлюють дитину, можна зупинитися на класичному пеналі-косметичці зі щільної тканини. Ми знайшли такий за унікально низькою ціною, щоправда, доведеться трохи почекати доставки - адже продається він на АліЕкспресс.

Хочу купити!

3.  Готовальня за 109 грн

Циркуль, транспортир, лінійки недорого

У набір входить: циркуль, цанговий олівець та змінні грифелі, ластик, три лінійки і транспортир. Всі ці предмети зберігаються у футлярі, щоб завжди були під рукою на уроці. Звичайно, це все знадобиться не першокласнику, а учневі постарше.

Хочу купити!

4. Шкільний щоденник за 33 грн

Недорогий шкільний щоденник

Головний документ учня, що виводить його на чисту воду! Нам попався гарний і яскравий, в твердій ламінованій обкладинці, на 46 аркушів - і всього за 33 грн! Щоправда, листи скріплені клеєм, а не скріпками - але є надія, що твій учень збереже його цілісність протягом усіх 38 тижнів, на які він розрахований. Всередині у нього багато корисних бланків: для розкладу уроків, списку вчителів тощо, а також державна символіка України.

Хочу купити!

5.  Набір зошитів у лінійку: 20 шт. за 75 грн + набір ручок

Недорогі зошити в лінійку

Що ще необхідно кожному школяреві? Звичайно, це зошити. І найпростіше купувати їх у наборі, щоб завжди були в наявності. Набір учнівських зошитів на 24 аркуша у лінійку закриє питання надовго. І, як зазначають користувачі, якість паперу вельми висока.

До того ж саме зараз на "Розетці", де ми знайшли ці зошити, при купівлі такого набору клієнт отримує набір ручок у подарунок - погодься, вигідно.

Хочу купити!

6. Обкладинки 

для зошитів: 5 шт. за 22 грн

Зі свого шкільного досвіду ти знаєш, що зошити перетворюються на ганчірки дуже стрімко, якщо на них не надіти обкладинки. Це теж видатковий матеріал, тому купувати краще наборами. Ми знайшли такий - за дуже вигідну ціну.

Хочу купити!

і для підручників: 5 шт. за 43 грн

Але ж підручники теж потребують дбайливого ставлення. Для них також краще заздалегідь придбати обкладинки. Ми їх вже знайшли! Завдяки спеціальному клапану ці обкладинки для підручників підійдуть на будь-яку шкільну книгу від 1 до 11 класу.

Хочу купити!

7.  Сумка для змінного взуття за 129 грн

Сумка для спортивної форми

Функціональна сумка з нейлону допоможе школяреві зручно носити спортивний одяг і взуття. Сумка зносостійка, а значить, прослужить довго, незалежно від пори року. Зараз вона продається за зниженою ціною - за 129 грн замість 181.

Хочу купити!

8. Ланчбокс за 120 грн

Ланчбокс для школяра

Голодний учень - слабкий учень. Щоб така сумна доля не спіткала твоє дитя, запакуй йому душевний домашній перекус. Для цього згодиться красивий та охайний ланч-бокс - щоб дитині хотілося відкрити його. Ми знайшли такий - симпатичний і компактний: 17х8х18,5 см. І знижка на нього зараз - 31%.

Хочу купити!

9. Пляшка для води за 50 грн

Красива пляшка для води

Багаторазова пляшка, незважаючи на те, що коштує дорожче, ніж просто півлітрова пластикова пляшка мінералки, незабаром окупиться. З огляду на, що дитина буде наповнювати її водою вдома, не переплачуючи кожного разу за тару. Але не лише економічні міркування підштовхують батьків до такої покупки. По-перше, пляшка красива, а тому малюк не забуде зайвий раз попити на перерві. По-друге, пляшка міцна і герметична, в ній можна взяти як воду, так і улюблений компот, морс, будь-який напій, що буде до смаку школяреві та в якості якого впевнена його мама. І по-третє, сьогодні у всьому світі набирає популярності тренд на зменшення використання одноразової пластикової упаковки. Не купуючи зайвий раз нову одноразову ПЕТ пляшку, ви з дитиною дбаєте про планету, не множачи на ній сміття, яке не піддається утилізації. Об'єм пляшки становить 550 мл, чого цілком вистачить на навчальний день. І знижка на неї зараз - 50%.

Хочу купити!

10.  Смарт-годинник-телефон із GPS-навігатором Q90 за 1090 грн

GPS-годинник для дитини

Уявити сучасного школяра без цього гаджета стає все важче. Втім першачкові одразу 1 вересня видавати його не поспішай - нехай дитина спочатку зосередиться на новому життєвому етапі, а не на новій іграшці. Але штука однозначно потрібна і корисна, адже підвищує твою впевненість у безпеці дитини.

Завдяки цьому аксесуарові, перш за все, ти завжди будеш в курсі про місцезнаходження своєї дитини. Вбудована функція прослуховування дасть можливість за необхідності відстежити, як з ним спілкуються на уроках, а датчик зняття повідомить, якщо годинник раптом знявся з руки дитини.

Wi-fi, обмін голосовими та текстовими повідомленнями, кнопка SOS - все це і не тільки є у розумному GPS-годиннику. А різнобарвна кольорова гамма не залишить нікого байдужим - ані дітей, ані дорослих. До того ж, зараз цей годинник можна придбати на 200 грн дешевше, а у подарунок до нього додається захисне скло.

Хочу купити!