5 дівочих рюкзаків з AliExpress до $50 – выбір mama.ua

31 серпня 2018 р. 19:57

Онлайн-шопінг – це, звісно, зручно, економно, проте вельми ризиковано. Тому ми взяли за мету знайти рюкзаки, якість яких вже перевірена школярками та їх мамами. Аби твоїй доці сподобалось!

Шкільні портфелі для дівчат

Про ортопедичні та функціональні критерії вибору доброго шкільного рюкзака мы вже говорили у статті про рюкзаки для хлопчиків. Тож матчастину дізнайся звідти, а сюди повертайсь за ознайомленням з п'ятю моделями дівочих портфеликів, що припали нам до душі.

Рюкзак DeLune для першокласниці

Шкільний рюкзак Delune
Дитячий рюкзак ТМ DeLune

Цей портфелик для першокласниці, який прослужить класу до 3 – 4. Висота 36 см та вага порожнього рюкзака трохи більше 1 кг дозволяють повісити його на тендітну вину дівчинки.

Все, що потрібно, є: ортопедична спинка, м’які подушки на плечах лямок, що регулюються, поперечні лямки на карабінах – на талії та на грудях – для розвантаження хребта. Водовідбивна немазка щільна тканина рюкзака буде доречна у сурових шкільних буднях (бо ідея про те, що маленькі школярки акуратніші за маленьких школярів – міф!) Безліч зовнішніх кишень всілякої конфігурації дозволяє розташувати й пенал, й пляшечку з водою, й ланчбокс, й навіть улюблену іграшку невеличкого розміру.

Всередині ж «опенспейс» – лише дві щільних кишені з сітки на стінках рюкзака – для планшета або тонкого альбому. Таким чином, внутрішній простір лишається цілком функціональним, в ньому легко розміщується й підручники, й спортивна форма, й змінне взуття.

Цікавим у цьому рюкзаку є також те, що змійка проходить вздовж усього периметра (окрім дна, ясна річ), що дозволяє його розкривати повністю, а не просто ритися у ньому як у коробі.

Відчинений рюкзак
Ось як можна розкрити цей рюкзак

Що ще приємно – на дні існують маленькі пластикові підпорки, завдяки яким можна ставити рюкзак, не забруднюючи, адже його дно не стикається з землею.

Зручне дно
Тут добре видимі зручні підпорки на дні

І на лямках, і на зовнішніх кишенях є світло відбивні елементи, що дозволяють водіям побачити дитину здалеку у похмуру погоду.

У мережі мами дуже часто окремо хвалять фурнітуру рюкзаків DeLune, отже усі численні змійки обіцяють прослужити не один рік.

Вартість: $50

Де купити: aliexpress.com

Рюкзак для учениці середньої школы SunEight

Рюкзак для учениці середніх класів
Стильний рюкзак для дівчинки старше 4 класу

Цей рюкзак більший у висоту – 43 см, а тому ми рекомендуємо звернути на нього увагу мамам дівчат-підлітків. Вага його також не перевищує 1 кг, а от дизайн – вже значно доросліший. На відміну від попереднього, не має поперечних лямок та світловідбивачів – ля дівчат старших за 10 років це вже втрачає актуальність. А щодо всього іншого – все є: ортопедична спинка, м’які лямки, що регулюються, волого- та брудовідбивна поверхня, безліч зовнішніх кишень на усі випадки життя та пласкі внутрішні кишені з резинкою-обмежувачем для планшета.

Спинка й внутрішні поверхні лямок вкриті спеціальною сіткою, що вентилюється – це забезпечить дівчинці комфорт, навіть за носіння рюкзака у спекотний день й при контакті з голою шкірою.

Приємна дрібниця – до рюкзака на карабіні кріпиться м’який пенал з тої ж тканини, тож при покупці рюкзака зникає проблема пеналу взагалі.

Нй, ц безумовнй плюс цієї моделі – дизайн. Помірний, стильний, не грубий – ідеально демонструє, що його власниця – вже не дитина, а стильна юна особа.

Вартість: $27 (на момент публікації статтізнижка складала 40%)

Де купити: aliexpress.com 

Рюкзак для школярки Tigernu

Шкільна сумка для дівчини-підлітка
Модель рюкзака представлена у різних кольорах

Цей бренд ми також розглядали у добірці рюкзаків для хлопців й тоді ще підкреслили його підвищений захист від злодіїв. У запропонованій моделі собачки головної змійки чудернацько сплітаються, що не дозволяє швидко розкрити їх, стоячи у транспорті за спиною у хазяйки. А тому цей рюкзачок підійде юній безтурботній феї, що схильна здебільшого мріяти, а не пильнувати власного майна.

Розміри рюкзака роблять його містким (до 35 л), причому дизайн продуманий для компактного розміщення усього необхідного. А для ноутбука (форматом завбільшки 26х34 см – не більше) є окрема секція. Адже у середній школі дівчатам все частіше доводиться носити його з собою. До речі, секція для ноутбука також під захистом – на ній передбачений навісний кодовий замочок.

Замки на рюкзаку
Замки підвищеної безпеки

Що ще цікавого для панянки ніжного віку – варіативність моделі цього рюкзака. Адже часто дівчині хочеться виглядати різноманітно, дивувати новим виглядом. Тому вона може іноді одягти рюкзак не, як зазвичай, на спину на обидві лямки, а на довгому ремінці повісити на плече – як сумку, а іноді – за дві ручки зверху носити як чемоданчик.

Як можна носити рюкзак до школи
Різні варіанти носіння сумки до школи

З приємних дрібниць – кишенька-проріз для навушників, безліч зовнішніх кишень різної конфігурації, а також пласкі внутрішні кишені.

Кишені та відділення шкільного ранцю
Кишені та кишеньки рюкзака Tigernu

Вартість: $71

Де купити: aliexpress.com

Рюкзак для старшокласниці FIGESTIN

Стильний рюкзак
Рюкзак з натуральної шкіри для дівчини

Сильний, шкіряний, або, як сказано у об’яві, «рюкзак жіночий з натуральної шкіри жінок», відмінно пасуватиме дівчині-старшокласниці. Верх вироблений з коров’ячої шкіри, а підкладка – з бавовни. Місткість – трохи менша за 20 літрів, чого має вистачити, бо ж, як показує практика, старшокласниці вже завантажують свої шкільні сумки не так книжками, скільки косметикою. Всередині є  кулька кишень, у тому числі й на змійці. Зовні також є кишеньки для дрібничок та один – зі сторони, що прилягає до спини – чудово відійде для носіння гаманця чи смартфона, які будуть там у достатній безпеці.

Його зручно носити як звичайний рюкзак, й як сумку на одному плечі – для цього є спеціальна довга лямка. А ось ортопедичних принад – щільної спинки, подушок на плечах – цього нема, але, чесно кажучи, у старшому шкільному віці це вже не надто важливо. Знову ж таки, підручники красуням у старших класах носять кавалери.

Покупці на AliExpress стверджують, що й сам рюкзак, й усі шви, й фурнітура виглядають якісно, «дорого», як люблять визначати речі юні дівчата. Ось лише щодо задньої стінки (той, що до спини) – деякі вважають, що саме вона (і лише вона) виконана не зі шкіри, а з міцного замінника. Та чи це вкрай важливо? Також з відгуків ми дізналися, що цю модель можна замовити у двох варіантах – з синьою чи з коричневою підкладкою – це обговорюється у особистому листуванні з продавцем.

Якщо добре понишпорити мережею, можна з’ясувати, що з сумочкою цієї марки була помічена… учасниця шоу«Дом2». Звісно, ми не бажаємо дочкам такої ролі, але можна не боятися критики дівчат у класі – маємо про запас вбивчий аргумент!

Ольга Рапунцель
Зірка Дому-2 Ольга Рапунцель з сумочкою марки Figestin

Вартість: $42

Де купити: aliexpress.com

Рюкзак Swisswin для дівчини

Навряд існує людина, не знайома з цим швейцарським брендом. Стриманий логотип у вигляді хрестика на червоному фоні гарантує добротність, якість та стиль. І той факт, що справжній рюкзак, вироблений за оригінальною ліцензією бренду Swisswin можна зараз купити на AliExpress, причому за невеликі гроші, нас не лишив байдужими. Це не фейк, а продукція китайського суборенду на ім’я Suissewin. Й ліцензію на виробництво сумок він офіційно отримав від швейцарського бренду, а також технології виробництва та стандарти якості. Ось чому можна сміливо наважуватись на таку покупку й не боятися, що твоя дитина ходитиме у чимось на кшталт ABIBA твого дитинства.

У тій самій статті про хлопчачі рюкзаки, на яку ми посилалися на початку, ті знайдеш відео огляд чорного рюкзака Swisswin,, придбаного на AliExpress. Та для дівчини слід звернути увагу на модель у червоному кольорі. Матеріал, якість швів та фурнітури, лекала, ергономічність – все у найкращих традиціях марки. За такі гроші фірмовий рюкзак – це вельми вигідна пропозиція.

Швейцарська марка
Написано Suissewin - читай Swisswin

Вартість: $23 (на момент публикації статті діяла знижка 30%)

Де купити: aliexpress.com.

Отже, маємо надію, наші орієнтири допоможуть тобі у виборі шкільного портфелика для дочки. А якщо на цьому твій шопінг не закінчується, переглянь ще статтю про 7 класних світильників для дитячої кумнати на AliExpress.