Новорічні вистави в Києві - вибір mama.ua

26 грудня 2018 р. 10:39

Новий рік на порозі, й як би ми не намагалися розважити дитину домашнім святкуванням, маскарадом та іншими розвагами, похід «на ялинку» входить до обов'язкової програми-мінімум зимових канікул. Отже, куди піти в Києві з дитиною радить mama.ua?

Куди піти з дитиною на Новий рік

Передноворічна афіша в Києві, як і зазвичай, баривиста й насичена. Новорічні ялинки відбуваються на всіх головних концертних майданчиках країни, і, ясна річ, відвідати всі вистави під час канікул ви з дитиною не в змозі. Але вибрати одну-дві новорічні виставм із запропонованого списку - можна.

Головна ялинка України «Академія бешкетніків» у Палаці «Україна»

Новорічна ялинка у ПК Україна

Уяви собі справжню Академію бешкетників, де цілком собі пристойних дітей вчать ... бешкетувати й пустувати! А тепер уяви, що буде, якщо усі найзавзятіші учні цього поважного навчального закладу на канікули роз'їдуться по домівках! Так і вийшло з дівчинкою Антипією, якій заманулося загасити Різдвяну зірку, щоб зіпсувати нам свято. І всім героям цієї казки доведеться неабияк клопотати, щоб наповнити її серце добрими помислами - ось і канва сюжету, а за подробицями та барвистими сценами приводь дитину на Головну ялинку країни. Адже шоу поставлено кращими силами Київської академії естрадно-циркового мистецтва, а в музичному оформленні задіяні найпопулярніші треки зірок вітчизняної естради (Тіни Кароль, ONUKA, ТНМК, OtVinta і ін.)

Коли: Постановка йде щодня в період з 22 грудня 2018 по 6 січня 2019 (крім 1 січня) об 11:00. А в деякі дні (30 грудня, 2 - 5 січня) - двічі на день о 11:00 і 14:00. А за годину до вистави починається інтерактивна розважальна програма для дітей у фойє - тож краще приходити заздалегідь.

Де: Палац «Україна», вул. Велика Васильківська, 103.

Вартість квитків: 150 - 300 грн.

«Краплі живої води» в Національному Цирку України

Новорічна ялинка у цирку

Що може бути краще циркової новорічної вистави? Тільки циркова новорічна вистава, заснована на ... шоу фонтанів! Так-так, тобі не здалося - цьоговечора циркова арена трансформується й перетворюється на зону танцюючих фонтанів різних конфігурацій, прикрашених світловим лазерним шоу. Іскристі струмені б'ють під самий купол, а їх розсікають повітряні гімнасти та канатоходці! Оскільки державний цирк ще не приєднався до світової ініціативи відмови від дресури, малюки зустрінуться з дикобразами, кіньми, собаками, мавпочками і навіть галантним ведмедем.

А наприкінці разом з усіма артистами, задіяними в шоу, запалюється справжня новорічна ялинка з крапель фонтану. Загалом, якщо сама циркова програма й не може вразити вибагливу столичну публіку, то шоу фонтанів під куполом цирку - запросто.

Коли: щодня з 15 грудня 2018 по 13 січня 2019 буде дано по три вистави на день: о 10:00, 13:00 і 16:00.

Де: Національний Цирк України, пл. Перемоги, 2.

Вартість квитків: 50 - 490 грн, діти до 5 років - безкоштовно без надання окремого місця.

«Winterra. Легенда Казкова краю »на ВДНГ

WINTERRA - шоу від творців "Вартові мрій" на ВДНГ

Від творців легендарного шоу «Вартові мрій», що протягом кількох років поспіль було символом новорічних свят для киян, а відтепер вирушило з гастролями всією Україною.

Цього разу раз історія знову сумна, і знову - лише спочатку. Маленький хлопчик намагається силоміць витягнути свого молодшого братика з Winterra - зимової казкової країни, яку вони ж і вигадали, проте вона виявилася не прекрасною казкою, а холодним колючим краєм. Трохи схоже на Кая та Герду, але так по-новому, так захоплююче і так видовищно!

Геніальна хореографія Костянтина Томільченка, чий талант підкорив підмостки Cirque du Soleil, суперсучасна лазерна сценографія Олександра Братковського, спеціально написана музика Юрія Юрченка (Юркеш) - все це компоненти приголомшливого мультижанрового 3D-шоу, яке точно наповнить душу святом.

Коли: щодня з 14 грудня 2018 по 20 січня 2019.

Де: концерт-хол ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1.

Вартість квитків: 209 - 2499 грн, діти до 5 років - безкоштовно без надання окремого місця.

«Снігова королева» в Палаці Спорту

Новорічний балет на льоду, Палац Спорту

Шоу, що підкорило киян минулого року, організатори вирішили повторити, чому ми дуже раді.

Одвічну зимову казку поставили у вигляді масштабного льодового шоу: живий оркестр, кращі танцівники на льоду, суперсучасні спецефекти, LED-екран і незмінна перемога любові у фіналі. На цю виставу потрібно йти всією сім'єю, тому що справжнє естетичне задоволення отримають як діти, так і дорослі. Постановка чемпіона Європи Дмитра Дмитренка, хореографія солістки Pennsylvania Ballet Оксани Маслової. І, до речі, сценарій казки для цієї постановки дещо переписаний. Наскільки - приходь і дізнаєшся.

А 30 грудня та сама команда представляє прьемьеру цього року - льодовий балет "Лускунчик"

Коли: 28 листопада 2018 (буде дано 2 вистави о 16:00 і 18:30), а 29 грудня - 3 вистави: об 11:00, 13:30 і 16:00).

Де: Палац Спорту, пл. Спортивна, 1.

Вартість квитків: 150 - 450 грн, діти до 5 років безкоштовно без надання окремого місця.

Музичний ілюзіон «Лiхтарiус. Iсторiї ожівають» в Caribbean Club

Продюсерська і креативна команда концерт-холу Caribbean club створила авторський ексклюзивний продукт, на зразок популярного у всьому світі формату «Family Show». Проект, в якому поєднуються вражаючі вокальні номери від кращих юних виконавців нашої країни в супроводі джазового оркестру і несподівані режисерські рішення. Творці шоу нагадають глядачеві про те, що є перевірені століттями істини, які ніколи не втратять своєї актуальності і завжди будуть в моді.

Приємно відзначити, що Музичний Ілюзіон здатний зачепити за живе всіх глядачів, незалежно від віку чи статусу, а динамічний симбіоз вражаючих вокальних номерів від кращих юних виконавців нашої країни (художнім керівником і співорганізатором шоу стала Ксенія Осика, директор відомої школи естрадного майстерності «Talant Production») і несподіваних режисерських рішень (режисерами-постановниками шоу стали солісти «Freedom ballet» Ігор Кулєшин і Павло Бондаренко) дарують усім справжнє музичне свято.

Натхненниця проекту Олена Коляденко разом з режисерами «Ліхтаріуса» і балетом «NC-17» під керівництвом Катерини Тришиної та Анни Паламарчук створили справжнє шоу, під час якого юні виконавці на сцені на очах у публіки перетворюються не тільки в героїв улюблених мультфільмів, а й в справжніх велікіx артистів: Лисенко Лера, Красновецька Дарина, Дара Село, Хамза Рауль, Чорна Дарина, Ачкасов Микита, Алексєєнко Тетяна, Костякіна Ліза, - абсолютно всі діти прекрасно виконують відомі композиції з улюблених мультфільмів, демонструючи прекрасну вокальну теxніку і свій акторський талант. А головні герої історії у виконанні Артема Задворного або Микити Карамазіна (Кіндер) і єдиного дорослого актора шоу, відомого українського актора, степ-танцівника Володимира Шпудейка, стають чудовими провідниками в світ музичних перетворень.

Коли: 28 листопада 2018; 2, 3, 6, 7, 13, 20 і 27 січня 2019 о 12:00

Де: Caribbean club, вул. С. Петлюри, 4.

Вартість квитків: 250 - 1800 грн, діти до 3 років безкоштовно без надання окремого місця. Квитки за посиланням https://goo.gl/swyojZ .

«Космічна Місія: 2019» в Планетарії

Новий рік-2019 у Планетарії

Для сучасних дітей, якщо не 3D-шоу - вже і не шоу зовсім :). Таких юних прихильників прогресу варто відвести на новорічне шоу в Київський планетарій, де усі дива нашої Галактики покажуть під сферичним куполом і з лазерними спецефектами. Ну й, звісно, пригодницька історія - про те, як космічні пірати хотіли завдати шкоди нашій Землі, але їм перешкодять добрі чарівники. А на честь остаточної перемоги добра в нашому Всесвіті буде запалено справжню лазерну Космічну ялинку!

Коли: з 19 грудня 2018 до 7 січня 2019 по 3 - 4 вистави на день.

Де: Київський Планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3.

Вартість квитків: 200 - 400 грн.