Новорічне звернення mama.ua

29 грудня 2018 р. 15:01

За традицією останню статтю в році, що минає, редакція mama.ua присвячує привітанню всіх представників Клубу щасливих мам з Новим роком та Різдвом.

Привітання з Новим роком

Звысно, ми не можемо привести точну кількість дітей, що народилися в сім'ях наших читачів за минулий рік - суворий Google Analytics не надає таких даних. Але ми точно знаємо, що в році, що минає, кількість звернень до mama.ua зросла майже вдвічі, а приріст користувачів становить 130%.

А ще ми знаємо, що в наступному році кількість щасливих батьків збільшиться - як серед наших читачів, так і в світі взагалі.

Спасибі всім вам за довіру та визнання! Спасибі всім численним друзям і партнерам mama.ua за підтримку і співпрацю! Спасибі провидінню, за те, що зібрало нас всіх на цій затишній платформі, присвяченій найдорожчому в житті - нашим дітям.

Нехай усіма нашими вчинками в наступному році керує любов, і нехай кожна дитина матиме щасливу маму. Аналогічні побажання - кожному татові, бабусі й дідусеві, тому що ми знаємо, від чиєї душевної рівноваги залежить благополуччя родини.

Нехай Новий рік несе багато поцілунків, усмішок і теплих душевних вечорів, і нехай з кожним з нас трапиться якесь диво!

Щасливого Нового року та Різдва!