Робимо задоволену маму: 10 гаджетів для домашнього релаксу

4 жовтня 2019 р. 11:18

Ніщо так не заспокоює та не тішить жінку, як догляд за своєю красою. Такі процедури потрібні мамам, як повітря, особливо в перший час після пологів. Як розігнати втому та повернути тонус - зараз підкажемо.

Техніка для краси

Пам'ятаєш знамениту притчу про єврейську багатодітну маму, яку ребе напоумив іноді потайки від дітей пити чай з солодкими булочками, і таким способом «робити дітям задоволену маму»? Цю історію знають всі, як і істину, що тільки у щасливої, нормально відпочилої та наповненої енергією мами можуть рости здорові, гармонійні та щасливі діти.

І особливо актуально піклуватися про себе - матері немовляти, який займає більшу частину її часу вдень і вночі. Щоб швидко відновлювати сили та не докотитися до емоційного вигоряння, необхідно обов'язково щодня знаходити час «на себе». Нехай спочатку це буде складно, нехай для цього доведеться залучити когось із близьких, повідомивши свої плани - але все одно, відпочинок та маленькі домашні радості потрібні тобі неодмінно. Можна делегувати турботу про малюка татові, який повернувся з роботи, чи бабусі, що прийшла провідати вас, або можна викроїти півгодини, доки твоє янголятко спить у ліжечку, а можна (жах який!) посадити дитину старше 2 років на 15 хвилин дивитися мультики, а тим часом ти...

Ванночка для ніг з гідромасажем BEURER FB 35

Турбота про ногах молодої мами

Ніщо так не розслаблює, як масаж стоп, особливо в поєднанні з теплою водою та ніжними бульбашками. Це повноцінна СПА-процедура вже давно доступна вдома, і може стати порятунком для молодої мами, якій часто не вдається присісти за весь день (чому деякі малюки мало того, що вимагають, щоб мама тримала їх весь час на руках, так ще й ходила при цьому - краще у них запитати).

Ми знайшли милу знижку на хорошу гідромасажну ванну BEURER FB 35. Під кожною ступнею тут знаходиться по 2 масажних валика, а ще ванночка оснащена 16 магнітами та 4 інфрачервоними світловими точками для забезпечення лимфодренажного ефекту і поліпшення циркуляції крові у твоїх ніжках. Окрім просто задоволення та розслаблення, ця ванночка - чудова підмога у педикюрі, адже на додачу до простої масажної насадки має ще й щітку та спеціальний пристрій для видалення мозолів. Живиться від розетки, а при зберіганні кабель зручно намотується на нижню частину ванночки. Може приїхати до тебе як в білому, так і в рожевому кольорі. Виробник офіційно дає на гаджет гарантію у 12 місяців.

Купити за $109 $93. 

Електричне простирадло BEURER TS 15

електропростирадло

У молодої мами немає часу гріти ліжко. Адже щойно вона там опиняється, доводиться схоплюватися та бігти до малюка. І вже опинившись, нарешті, в ліжку, їй потрібен повний релакс - тут і зараз. А тому електричні простирадла та електричні ковдри - це найкращий презент мамі. А ми знайшли вигідну акцію на електропростирадло - щоправда, одинарне, габаритами 80х150 см. Але, якщо твоєму благовірному при тестуванні сподобається, можете прикупити й друге. Головна перевага цієї моделі - безпека. Простирадло оснащене системою електронних датчиків, і при виникненні найменшої загрози перегріву автоматично відключається. Потужність споживання у простирадла - 80 Вт. Мабуть, це єдиний гаджет, який сміливо можна прати у пральній машині (щоправда, за температури не вище 30 градусів)! Має 3 температурні режими та надійно фіксується на матраці.

Купити за $63 $50.

Сауна для дому GAPPO

Кабіна-сауна для дому

Ніщо так не відновлює сили, як сауна! Але похід туди - це справа кількох годин, і рідко коли вони у молодих батьків є. Відмінна альтернатива - портативна сауна у себе вдома, яку можна включити та попаритися прямо у власній ванній. Обмовимося - якщо ти ще годуєш малюка грудьми, перегрів для тебе може бути небажаний. Хоча багато жінок, які любили піддати парку ще до вагітності, продовжують регулярно паритися в лазні і під час очікування малюка, і під час годування, а то і дітей з собою туди беруть. Про те, як парити дитину в сауні, ми вже писали. А ось тепер знайшли, як сауну влаштувати у себе вдома.

Портативна кабінка підключається до парогенератора, куди ти попередньо налила води та (за бажання) додала мішечок ароматних трав або кілька крапель ефірного масла, сам парогенератор включається в мережу - і вуаля. Незабаром температура всередині кабіни до 45 - 55 градусів тобі забезпечена! А ще прилад оснащений таймером (максимальний час роботи - 90 хвилин) та датчиком установки температури - тобто, ти, перш ніж починати приймати процедуру, заздалегідь програмуєш свій сеанс релаксу. Аби тільки малюк не перебив кайф голосним плачем!

Купити за ціною від $220.

Сауна для обличчя Benice BNS-016

Распаріватель для особи

У вищеописану кабіну портативної сауни слід поміщати своє тіло, голову залишаючи зовні. Але ж обличчу парові процедури теж корисні: для відкриття пор, очищення та глибшого транспортування корисних компонентів косметики для догляду. Але як розпарити обличчя в домашніх умовах? Не сидіти ж нам, як наші бабусі, над киплячою картоплею, справді! Так міркували ті, хто придумав портативну сауну - тільки для обличча. До речі, цей же прилад можна використовувати і як паровий інгалятор! Апарат простий, як і все геніальне. У ньому є ємність для води, куди ти також можеш додати сушених трав або масел для ароматерапії. Вода нагрівається та перетворюється на пару дуже швидко. Загалом є 2 рівня нагрівання. До самого пароутворювача підключена маска, яку слід піднести до обличчя та приступити до приємної та корисної процедури розпарювання обличча.

Купити за $24 $19

Фотоепілятор PHILIPS Lumea Advanced

Фотоепілятор Philips Lumea

Коли говорять про фотоепіляцію, обумовлюють - вона не рекомендується для вагітних та годуючих. Втім, такі обмеження можуть накладатися на процедуру просто тому, що на вагітних і годуючих прилади для фотоепіляції не тестувалися. Адже на цих категоріях жінок взагалі заборонено проводити будь-які випробування - як бачиш, замкнуте коло. У всякому разі, не вічно тобі бути годуючою мамою, а проблема видалення небажаного волосся на тілі нікуди не подінеться. І прилад для домашньої епіляції, який дає результат не гірше, ніж після салонної процедури - унікальна підмога для жінок, що заощаджує і час, і сили і працю. Та що й казати - і грошей! Адже для стійкого ефекту знадобиться до 10 процедур з частотою 1 раз на декілька тижнів. І навіть після цього циклу отримана гладкість шкіри - не довічна, вже за 6 - 8 місяців все доведеться повторювати заново. Уявляєш, скільки грошей ти залишиш у салоні, якщо наважишся боротися із рослинністю на тілі до кінця?

Якщо хтось не знає, суть фотоепіляції у наступному: світловий промінь, нешкідливий для шкіри, досягає волосяної цибулини і розігріває її до температур, за яких вона гине, нібито, запечатуючи дрібні капіляри, що забезпечують її живлення.

Даний фотоепілятор розрахований на 250000 спалахів, при цьому кожний вкриває площу впливу у 4 кв. см. Вбудована система безпеки запобігає випадковим спалахам при необережному дотику приладу до шкіри. Ти можеш обирати один з 5 режимів інтенсивності спалахів, залежно від оброблюваної зони. Підходить як для тіла, так і для обличча, завдяки відповідним насадкам, оснащений УФ-фільтром. Загалом, якщо суворо дотримуватися інструкції, нічого крім зниження інтенсивності росту небажаного волосся (до повного їх зникнення) тобі не загрожує. Увага, ложка дьогтю: усі райдужні перспективи, описані вище, підходять лише жінкам, чий природний колір волосся темно-русявий, каштановий або чорний. Світле волосся перед наявною на сьогодні технологією фотоепіляції (хоч салонної, хоч домашньої) невразливі через низький вміст пігменту меланіну, на який і впливає світловий промінь. Як бачиш, не всі і не завжди віддають перевагу блондинкам. Але, якщо ти до них не належиш, фотоепілятор PHILIPS Lumea Advanced послужить тобі в буквальному сенсі до сивого волосся (адже, як і блонд, сивина - ще один фактор, що перешкоджає фотоепіляції - все через нестачу меланіну).

Купити за $342

Імпульсний масажер для шиї, плечей і спини Gezatone Biolift TENS & Fitness

миостимулятор

А ось цей прилад точно показаний мамам немовлят! У жінки, яка доглядає за дитиною, при згадці фрази «іграшки для дорослих» повинен у думках спливати саме масажер для втомленої спини та затерплих плечей! Мабуть, те саме можна сказати і про вагітних на останніх місяцях.

В основі роботи приладу 2 види стимуляції - міостимуляція та ТЕНС. У першому випадку, мікроструми змушують м'язи скорочуватися і тим самим знаходити втрачений тонус. У другому випадку під впливом мікро-імпульсів м'язові волокна розслабляються, а їх господиня - позбавляється від болю та втоми. Цей прилад має 6 режимів роботи та 8 рівнів інтенсивності, завдяки чому допоможе досягти потрібного рівня розслаблення у кожній із зон тіла. Масажер підключається до смартфона, саме він і живить прилад енергією.

Купити за $31

Омолоджуюча подушка LoliDream

Подушка від зморшок

Це не просто ортопедична подушка, це повноцінний анти-ейдж гаджет, адже доки ти на ній просто спиш, вона бореться зі зморшками на твоєму обличчі - наявними та майбутніми. Верхній шар подушки виконаний з натуральної бавовни, а наповнена вона піною, що пам'ятає всі вигини шиї своєї господині. Ефект розгладження зморшок досягається ортопедичними властивостями наповнювача, завдяки чому під час сну мімічні м'язи повністю розслабляються, а шкіра не мнеться. В результаті ти прокидаєшся відпочилою, без ефекту «пом'ятого» обличча, як на звичайній подушці.

Навіть короткий і переривчастий сон молодої матері стане повноцінним сеансом розслаблення та відновлення краси.

Купити за $107 $77

Щітка для чищення обличча REMINGTON Reveal

Прилад для чищення особи домашній

Похід до косметолога - справжня розкіш для молодої мами. Але це не привід закинути догляд за собою. Стань сама собі косметологом, а професійне чищення обличча проводь із цим гаджетом. Тим більше, ми знайшли на нього приголомшливу знижку! Цю щітку можна застосовувати з будь-яким очищуючим косметичним засобом для досягнення глибшого очищення пор, ніж за допомогою звичайної ручної чистки. Прилад живиться від акумулятора, одного заряду якого має вистачити до 30 процедур. У комплекті 3 насадки - щітка, щітка для чутливої ​​шкіри та масажна. Адже масаж обличчя - ще одна незамінна процедура для збереження молодості і тонусу шкіри.

Щітка одночасно обертається і вібрує, а налаштувати її допомагає вбудований таймер та індикація.

Купити за $109 $72

Набір для манікюру гель-лаком

Все, що потрібно для гелевого манікюру

Манікюр - це маленька жіноча примха, яка творить чудеса з нашим настроєм! Для здобуття сучасного стійкого гель-лакового покриття на нігтях теж немає необхідності ходити до салону, та й у нас і часу на це немає. Так само, як і на підбір всіх необхідних засобів для дизайну нігтів за цією технологією. Ділимося ідеєю для молодої мами з її вічним дефіцитом часу - в інтернет-магазині Розетка можна придбати вже готовий набір для гель-лакового манікюру, в який входить все-все, що знадобиться новоспеченій майстрині. Подивися кілька уроків у ютубі - і берися до власноручного дизайну нігтів. А там, може, і маленький бізнес на дому вийде. У набір входить: 

  • УФ-лампа зі змінними лампочками,
  • фрезер з набором змінних фрез,
  • знежирювач нігтьової пластини,
  • засіб 2в1 база+топ,
  • 3 кольорових гель-лаки,
  • баф для обробки нігтьової пластини,
  • спеціальні серветки без ворсу,
  • гель для захисту шкіри навколо нігтя від ультрафіолетового випромінювання та пензлик для цього гелю,
  • пилка,
  • форми для нарощування,
  • палички з апельсинового дерева для кутикули, 
  • щітка від пилу.

Купити за $56

Машинка для завивки волосся

Машинка для кучерів

Крутити кучері - одвічний спосіб жінок відновити душевну рівновагу. Але, оскільки у молодої мами мало часу на подібні справи (а красивою бути хочеться!), краще звернутися до спеціальної техніки. Сучасні машинки для завивки принципово відрізняються від циліндричних плойок часів молодості наших мам, для яких потрібна була чимала вправність. І вид локона після такої машинки теж, повір, відрізняється від перепаленого плойкою пасма.

Ти можеш сама обрати час, який буде витрачений на створення кожного локона - 5, 10 чи 15 секунд. Як і результат - природні хвилі, спіральні або горизонтальні локони. Керамічне покриття піклується про твоє волосся й не допустить перегріву, а функції іонізації та автоотключения забезпечують додатковий захист. Отже, щоб укладка робилася сама собою, як за помахом чарівної палички, таку машинку варто прикупити.

Купити за $100 $72

Але, мабуть, найголовнішим приладом для забезпечення релаксу молодій мамі можна вважати... робот-пилосос! Бо ніщо не звільняє стільки часу, як делегування роботи по дому. Навіть якщо ти не готова витрачатися на будь-що з перерахованого вище списку - подивися хороший огляд роботів-пилососів та обери той, якому доручиш прибирання.