Незабаром Чорна П'ятниця!

19 листопада 2019 р. 17:38

Це не реклама - це роз'яснення для тих, хто ще не знає про існування глобальної щорічної шари. А також лайфхак про те, як швидко дізнатися про всі найвигідніших акції та знижки.

Знижки на Чорну П'ятницю

Традицію влаштовувати грандіозні розпродажі кожної четвертої п'ятниці листопада було започатковано у США ще XIX століття. Вся річ у тім, що цей день настає одразу після Дня подяки, що відзначається кожною американської родиною у четвертий четвер листопада. А назавтра стартує грандіозний розпродаж аж до самого Різдва. Бо комерсанти - теж люди, і на кінець року, що минає, вони теж підбивають підсумки своєї діяльності, а тому поспішають розторгуватися до головного свята у році.

Термін "Чорна п'ятниця" виник також у США, але пізніше - вже у ХХ столітті. Чи то на честь обвалу біржового ринку (ніхто тепер точно не пам'ятає, якого, але пам'ятає - коли - у п'ятницю). Чи то на честь грандіозного дорожнього затору в Філадельфії - саме назавтра після Дня подяки.

Загалом, так чи інакше, а саме Чорна п'ятниця, тобто четверта п'ятниця листопада тепер в усьому світі - день грандіозних знижок і розпродажів. У Штатах навіть деякі магазини цього дня відкриваються вдосвіта - та все одно до моменту відкриття їх ганки обсідають натовпи покупців - ось що з людьми азарт робить.

mama.ua не могла залишитися осторонь від такої знаменної події, і тому підготувала для своїх читачів цілий розділ - Чорна П'ятниця. Тут зібрані пропозиції від найпопулярніших і надійних торгових майданчиків, як вітчизняних, так і зарубіжних. До того ж, для зручності ми розділили усе за рубриками - окремо одяг, окремо товари для дітей, окремо побутова техніка тощо.

Адже що головне в Чорну П'ятницю і чому ті американські досвітні покупці так прагнуть потрапити до магазину першими? Аби, по-перше, встигнути знайти найвигіднішу пропозицію, поки триває акція, а по-друге, встигнути купити товар, поки його не розібрали інші, більш спритні люди. Ось щоб через ці питань голова у тебе не боліла, ми й зібрали всі найвигідніші акції на одній сторінці. Гайда купувати!