10 актуальних акцій українських Інтернет-магазинів

4 вересня 2019 р. 18:29

Здрастуй, осінь, і здрастуй тотальний розпродаж товарів з літніх колекцій! Інтернет-магазини рясніють вигідними пропозиціями на товари, актуальні у минаючому сезоні, а ми - тут як тут.

Знижки в інтернет-магазинах

Вітчизняні онлайн-сервіси щосили зустрічають осінь і готові потішити нас знижками та акціями. Необов'язково чекати товар кілька тижнів з Aliexpress, якщо наші рідні Rozetka та Pampik не поступаються в асортименті, при цьому пропонуючи гуманні ціни. Отже, що онлайн-шопінг у своїй Вітчизні нам готує? Дивимося.

1. Дитячій засіб від комарів і комах

Розпродаж на репелент для дітей

Хоча літній сезон і позаду, але осінні пікніки на природі ще ніхто не відміняв. Тим більше, вересень обіцяють теплий і мало дощовий. Якщо за літо ти не встигла придбати якісний засіб від комах або успішно його витратила у сімейних вилазках на природу, саме час поповнити запаси, доки діє акційна ціна.

Засіб дуже дбайливо ставиться до шкіри малюка, не викликає подразнень і алергії. Зручний тим, що захищає не лише від комарів, але і відлякує мух та мошкару. Плануючи вихід до парку чи лісу на шашлики, не забудь взяти з собою цей крем. Ціна дуже доступна, а якість відмінна. Підходить для малюків від 3-х місяців.

До речі, в нашому рейтингу кращих репелентів для дітей цей засіб теж згадується.

Ціна: 206 грн. Хочу купити!

2. Дитячий столик + 2 стільчика

Розпродаж дитячих меблів

Осінь - пора знань. Новоспечені спудеї дитячого садка або початкової школи потребують власного робочого місця, незважаючи навіть на відсутність домашніх завдань. Нам трапився зручний комплект зі столу і двох стільчиків - все разом за досить привабливою ціною. Він розрахований на дітей 3 - 7 років. Наявність двох стільчиків дозволяє маляті запросити друга, братика або сестричку приєднатися до творчого процесу. Яскравий дизайн стільниці має вабити дитину до цього столика, тим самим мотивуючи на навчання або творчість. А коли малюк підросте, зі столу можна прибрати яскраву наклейку і використовувати його як журнальний столик. Він точно впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати.

Ціна: 1 115 грн. Хочу купити!

3. Кольоровий алфавіт-сортер

Розвиваючі іграшки зі знижкою

Вчитися стане цікавіше, якщо у дитини буде такий барвистий алфавіт. Головна його перевага - екологічність, адже він виконаний повністю з натурального дерева та вкритий нетоксичними нешкідливими фарбами. До речі, букви розписуються вручну. Сортер зручно складається, що дозволяє брати його в дорогу або на відпочинок - щоб зайняти малюка.

Коли всі букви будуть вивчені, ти разом із малюком зможеш складати слова та цілі речення, тому алфавіт стане незамінним помічником у навчанні. 

Ціна: 359 грн. Хочу купити!

4. Конструктор Lego Duplo

Знижки на Лего

Справжній фірмовий LEGO - і за половину регулярної вартості!

Що може бути краще за яскравий, захоплюючий, якісний конструктор для дитини, та ще й за таку ціну? На цих легендарних конструкторах виросло вже не одне покоління дітей в усьому світі! Міцний матеріал витримує будь-яке навантаження, тому не бійся, якщо малюк випадково насупить або вирішить спробувати на зуб деталь - для Лего Дупло це не проблема. 

Маючи безліч деталей, дитина з цікавістю складає фігурки, будує і проектує нові споруди. Конструктор чудово розвиває фантазію, логіку та дрібну моторику у дітей. Lego Duplo з'єднується із детальками від простого лего, тому комбінацій може бути тисяча. Цей конструктор наскільки захоплюючий, що навіть дорослим буде цікаво. 

Ціна: 799 грн. Хочу купити!

5. Зимовий комплект: куртка + напівкомбінезон для хлопчика 2 - 3 років

Зимова куртка і комбінезон по акції

Як то кажуть, готуй сани влітку... Ось і ми радимо придбати теплий дитячий костюм зараз за знижкою, щоб не бояться приходу холодів. В описі до цього костюма бачимо безліч переваг: водо- та брудовідштовхуюча тканина, хороша вентильованість, захист від вітру, легке прання. Теоретично малюкові буде комфортно навіть у люту хуртовину. Бренд Lenne доволі відомий, як виробник якісного дитячого одягу, до того ж, за таку ціну в сезон обидві речі одразу точно не купити!

Ціна: 3119 грн. Хочу купити!

6. Подушка-іграшка

Акція: подушка для дитини

Перші місяці життя немовляти вона послужить, як зручна ортопедична подушка (за умови, що ваш педіатр рекомендував твоїй дитині сон з орто-подушкою!). Ця совушка виготовлена ​​з дихаючого матеріалу, повторює тілобудову малюка, тому не перешкоджає нормальному розвиткові шийного відділу хребта. Завдяки своїй формі подушка сприяє хорошому кровообігу та міцному сну. Підходить для дітей до року. Ну а в подальшому - це просто іграшка і маленька диванна подушечка. За такі гроші можна легко придбати малюкові просто черговий сувенір!

Ціна: 187 грн. Хочу купити!

7. Чай Humana

Вигідна ціна на чай Хумана

Коли приходить час прикорму, не так-то багато напоїв можна одразу пропонувати малюкові. Винятки становлять спеціальні дитячі трав'яні збори, які заварюються на кшталт чаю і допомагають малюкові втамувати спрагу. Цей чай - один з найпопулярніших. До того ж, завдяки екстрактам заспокійливих трав у складі чаю (меліса, липа і чебрець), він нормалізує сон, а тому особливо рекомендується для дітей у вечірній час. Приємний трав'яний аромат, ніжний смак та абсолютно натуральний склад ідеально підходять для малюків. Чай також сприяє нормалізації роботи кишечника, позбавляє від кольок. До речі, дорослі теж у захваті від цього напою, тому купити його однозначно варто.

Ціна: 131 грн. Хочу купити!

8. Масло для тіла HiPP Mamasanft

Масло проти розтяжок для вагітних

Красива жінка - щаслива жінка, тому не шкодуй грошей на маленькі приємності для себе. Це масло для тіла розроблене спеціально, щоб не допустити розтяжок під час вагітності та впоратися з ними після пологів. Органічні речовини, які входять до складу засобу, роблять шкіру еластичною і пружною. Цей препарат не містить барвників, ароматизаторів, тому жодних наслідків для плода під час вагітності не буде. Також масло гіпоалергенне, а тому не є перешкодою для контакту «шкіра-до-шкіри» мами і новонародженого. За таку ціну себе гріх не побавити!

Ціна: 202 грн. Хочу купити!

9. Омолоджуючі гідрогелеві патчі

Патчі зі знижкою

Рідко вдається зустріти молоду маму, яка висипається. Щоб прибрати темні кола під очима та знову відчувати себе свіжою і бадьорою, не обов'язково чекати дорослішання дитини (бо дата ця може бути вельми непевною), краще придивись до омолоджуючих патчів. Це популярний сьогодні косметичний продукт, що випускається провідними марками світу і оспівується мешканками мегаполісів. Патчі освіжають погляд, прибирають мішки та темні кола під очима. До того ж, вони добре фіксуються на обличчі, що дозволяє рухатися і займатися звичайними домашніми справами, доки вони працюють. 

Ціна: 444 грн. Хочу купити!

10. Пакети для зберігання грудного молока

Пакети для зберігання грудного молока

Сучасне життя диктує свої темпи. І нерідко мами виходять на роботу ще до того, як завершать грудне вигодовування. Або ж просто молодій мамі випав вихідний - чоловік чи бабусі з дідусями погодилися побути з дитиною, доки мама трохи розвіється. Для всіх цих випадків потрібно заготовити запас грудного молока. Тоді на допомогу приходять пакети для зберігання молока. У наборі їх 20 штук. До пакетів додаються стікери, на яких зручно записувати дату заготовки. У морозилці материнське молоко може зберігатися місяцями - були б якісні контейнери, що забезпечують повну герметичність.

Ціна: 333 грн. Хочу купити!

Українські інтернет-магазини знайдуть, чим потішити навіть найвимогливіших покупців. Сезон знижок зараз у самому розпалі, тож не прогав шанс придбати потрібну річ за мінімальною ціною.