ТОП-10 кращих стільчиків для годування

11 вересня 2019 р. 14:56

Природою так задумано, що час, коли дитина починає потребувати прикорму, збігається з часом, коли вона вже може сидіти. Отже, пора подумати, де чадо буде сидіти під час своїх перших дорослих трапез...

Стільчик для годування: який обрати

У сучасному асортименті та різноманітті неважко й розгубитися. Щоб тобі не довелося переривати Інтернет, ми це вже зробили і готові поручитися за 10 моделей, в яких твоїй дитині буде комфортно і безпечно. Обирай!

1. Стільчик для годування Lionelo

Стільчик для прикорму

Відмінний зростаючий стільчик, який можна використовувати для дітей від 6 місяців до 4 років. І якщо спочатку він використовується у високому положенні для годування малюка, то згодом легко перетворюється на звичайне крісло - відповідно до зросту дитини, що подорослішала. У чому ще його плюси? А в тому, що сама конструкція виконана з букового дерева, а це означає, витримує досить велику вагу дитини (аж до 40 кг). А ще - тканина LikeaSkin допоможе з легкістю зберегти матрацик у чистоті.

Ціна: 2 550 грн. Хочу купити!

2. Chicco Polly Magic Relax

Chicco: стілець для годування

Другий гідний кандидат. Цей стілець можна використовувати мало не з перших місяців життя. Тому що в нього можна не тільки садити, а й покласти малюка!

А все це завдяки тому, що у стільця є 4 положення спинки. І мама зможе займатися своїми справами у будь-якому куточку будинку, при цьому малюк завжди буде поруч із нею. Ще в комплекті зі стільчиком є дуга з іграшками, що стане хорошим заняттям для розвитку тактильних навичок в очікуванні обіду. Коліщатка на стільчику допоможуть перемістити його в зручне місце без небезпеки для малюка та пошкоджень для підлоги.

Вартість: 4790 грн. Хочу купити!

3. Peg-Perego Tatamia

Стільчик для годування: замовити в інтернеті

Фаворит багатьох батьків. Незважаючи на свою вартість, він повністю виправдовує її функціональністю. Металева основа дає гарантію міцності конструкції. Сидіння розкладається на 150 градусів, що, як і в попередньому прикладі, підійде найменшим дітям, які ще не вміють сидіти. Оббите сидіння еко-шкірою - найбезпечнішим та гіпоалергенним матеріалом. 

Колеса стільчика влаштовані таким чином, що оберігають підлогу від подряпин. А ще є система STOP&GO, яка допомагає заблокувати/розблокувати гальмо на колесах - додаткова безпека!

Вартість: 8790 грн. Хочу купити!

4. Стільчик Babyhood

Безпечний дитячий стільчик

Відмінний економ-варіант. Він добре підійде для компактних кухонь, адже не займає багато місця. Можна використовувати для дітей, які вміють сидіти. Стільчик має найпростіший мінімалістичний дизайн, без зайвих пристосувань, але міцний, стійкий та безпечний. Його вага трохи більше 3 кг

Вартість: 1199 грн. Хочу купити!

5. Sofia ST-8

Дитячий стілець

Якщо на першому місці для мами стоїть екологічність товарів, придбаних для дитини, то ось він - її ідеальний вибір. Стільчик виконаний зі 100% натурального дерева. І завдяки цьому він дуже стійкий. 

Але головна перевага його полягає в тому, що після того як дитина підросте, він перетвориться в окремі стілець та стіл для малювання, ліплення чи інших занять.

І саме зараз його можна придбати зі знижкою!

Вартість: 595 грн замість 645 грн. Хочу купити!

6. Caretero Homee Beige

Стійкий стільчик для дитини

Дуже схожий на попередній за функціоналом стільчик. Але виконаний він з пластика і за рахунок цього важить значно легше свого дерев'яного друга. Такий стільчик трансформується в окремий стілець та стіл для дитячих занять. Закруглені кути забезпечують дитині додатковий захист від випадкових ударів А ще він має подвійну стільницю та клейончатий матрац, що дає можливість швидкого і дбайливого догляду за ним.

Вартість: 2 462 грн. Хочу купити!

7. El Camino Crystal ME +1037

Якісний дитячий стільчик

Мабуть, найпоширеніший за зовнішнім виглядом і функціоналом.

Дуже компактний у складеному вигляді, металевий каркас, 3 положення спинки, регульована підніжка, висувна стільниця та коліщатка на ніжках - усі мастхев функції для подібного стільчика.

А як бонус - знімний чохол з еко-шкіри, щоб підтримувати чистоту.

Ціна: 2 097 грн. Хочу купити!

8. Wonderkids Lolo

Дитячий стільчик для прикорму

Є просто лідером продажів і набирає за відгуками 5 зірок з 5. Базовий функціонал та бюджетна ціна дозволили йому увійти до нашого списку. А ще у цього стільчика є кошик для зберігання речей, куди можна покласти багато чого зі скарбу малюка. 

Вартість: 1109 грн. Хочу купити!

9. Babyhit Pancake

Стільчик для дитини

Зручний та компактний стільчик для малюка, при цьому за досить доступною ціною. Сучасний і безпечний матеріал, яким оббите сидіння - еко-шкіра. Висоту стільця можна регулювати під будь-який стіл. А ще відкидна спинка, знімна стільниця та триточкові ремені безпеки.

Вартість: 1100 грн. Хочу купити!

10. Найпортативніший стільчик всіх часів і народів 

Мобільний стільчик для дитини

Його вага - лише 1,8 кг, в комплекті є чохол, а це значить, що його можна брати з собою і в гості, і кафе, і на дачу. Кріпиться до столу простіше простого, а економить місце дуже навіть непогано! Навантаження витримує до 20 кг, тож точно прослужить не один рік твоєму малюкові.

Вартість: 1 168 грн зі знижкою 36%. Хочу купити!

Що б мама не обрала, малюк дуже скоро виросте зі свого трону, тому настійно рекомендуємо його там зафіксувати для історії.