Новорічні штуки з AliExpress, які стануть у пригоді тобі наступного року

24 грудня 2019 р. 17:30

Як заощадити на новорічному реквізиті, нехай не цього року, так наступного? Лайфхак із бюджетних закупівель новорічних прикрас від mama.ua.

Товари до Нового року

Ти скажеш, що ми схаменулися пізно, і до нинішньої новорічної ночі посилки з Китаю навряд чи встигнуть дійти. Однак mama.ua не лише практична, а й економна. Ні для кого не секрет, що замовляти будь-які сезонні товари наприкінці цього самого сезону набагато вигідніше. А вже такі гостро сезонні речі, як новорічні прикраси, і поготів - бо на них є попит протягом одного місяця в році. І от, коли свята вже майже-майже наступили, все, що не розпродано за попередній місяць, втрачає до 90% своєї ціни. А ми - тут як тут. Адже, врешті-решт, це не останній Новий рік.

Отже, що можна замовити за копійки зараз, щоб наступного року взагалі не витрачатися, але при цьому вбрати свій дім якнайкраще.

Чохли на стільці у вигляді ковпака Санти

Новорічні чохли

Чудовий атрибут Нового року. Такий чохол виконаний з поліестеру, що дозволяє йому не надто швидко зноситися та тішити своїх господарів не один рік.

Розмір чохла приблизно 50 - 60 см, тобто спинка стільця входить без проблем. У комплекті 6 шт.

В кімнаті або кухні такі чохли одразу ж створять необхідну атмосферу свята.

Вартість - $8,5 $5,2.

Купити можна тут - aliexpress.com .

Новорічні чохли-мішечки на пляшки

Прикраса на пляшку

Традиційно застілля займає чи не найперше місце у святкуванні Нового року. І на столі хочеться не лише достатку, але й краси - адже відомо, що як Новий рік зустрінеш... Прикрасити пляшки - чудова ідея, і універсальні чохли вам стануть у пригоді.

Зауваж, що такі чохли підійдуть не лише для спиртного, але і для дитячих напоїв. Розміри є різні. І навіть графин з компотом (якщо ти строго проти дитячого шампанського та інших солодких газованих напоїв) чудово у такий чохол увійде.

Вартість - від $3.

Купити можна тут - aliexpress.com .

Прикрасити стіл також допоможуть ...

Санти - конверти для столових приборів

Новорічний чохол

Якщо прикрашені пляшки - це на всіх, то гарно упакований набір вилочка-ніж потішить кожного гостя індивідуально. От ми і знайшли такі милі новорічні конверти для столових приборів. Висота - 12 см, ширина - близько 10 см. У наборі - 12 штук.

Вартість - $17.

Купити можна тут - aliexpress.com .

Новорічний "дощик"

Різнобарвний дощик

Будучи незамінним атрибутом Нового року, кольоровий "дощик" також стане в нагоді як у наступний Хеллоуїн, та й просто для будь-якої тематичної вечірки (тієї ж диско 80-х). Ми знайшли "дощик", представлений у безлічі кольорів. Але краще обирати універсальний сріблястий, золотистий, червоний, зелений - традиційні новорічні кольори всіх часів. "Дощик" намотаний на картон, що дозволяє йому не заплутатися. Прикріпити таку прикрасу не важко - він має клейку стрічку непоганої якості. Одне "але" - "дощик" не надто густий, але вихід є - можна просто з'єднати 2 або більше штук, а якщо взяти різні кольори, то вийде дуже яскраво і барвисто. В асортименті різні конфігурації "дощу": довжиною по 1, 2 або 3 метри, ширина у всіх - 1 метр.

Вартість - від $2.

Купити можна тут - aliexpress.com .

Гірлянда на світлодіодах

Світлодіодна гірлянда на мідному дроті

Ну що за Різдво без святкових вогнів! Залежно від габаритів кімнати і об'єкта, який хочеться прикрасити, можна обрати гірлянду довжиною від 5 до 100 метрів. Особливою принадою цієї гірлянди є те, що вона не боїться води, тож влаштувати романтік у ванній кімнаті за її допомогою теж можна - продавець навіть стверджує, що її можна занурювати на глибину, тобто вологості у приміщенні та випадкових бризок вона точно не боїться. Є 8 режимів світіння (мерехтіння, повільне загоряння і затухання, постійне світіння тощо), в асортименті представлені різні колірні рішення - холодне або тепле біле світіння, сині або різнокольорові вогники. Прозорі дроти не кидаються в очі, вся увага глядача зосереджується лише на лампочках. У сім'ї з маленькими дітьми така гірлянда - просто знахідка, адже LED-лампочки не гріються, а тому не можуть обпекти малюка, якщо він захоче (а він неодмінно захоче!) помацати вогники. Гірлянда живиться від розетки, а тому ніщо не завадить тобі та домашнім радіти святкової ілюмінації, і жодних батарейок, що мають тенденцію перегорати у найвідповідальніший момент, не знадобиться.

Вартість - від $3,65 $2,59.

Купити можна тут - aliexpress.com .

А для прикраси вікон все частіше використовують...

Сяючі спадаючі гірлянди

Прикраси на вікна

Рекомендуємо у вигляді зірок, розташованих на різних рівнях. Це створює ефект падаючих зірок, щоб можна було загадати бажання. І якщо у прийдешньому році хтось із твоєї родини влаштує весілля, для прикраси зали такий зорепад теж знадобиться.

Вартість - від $17 $12

Купити можна тут - aliexpress.com .

Ялинковий вінок або гірлянда

Ялинкова гірлянда

За теперішніх часів незамінна річ для прикраси сходів, камінів, дверних отворів, підвіконь та ін.

Плюс такої гірлянди полягає в тому, що там вже приклеєні маленькі шишечки, а деякі гілки припорошені штучним снігом. Тобі залишиться тільки розгорнути та закріпити її, або згорнути у вінок і повісити. Як новорічний презент приятелям теж відмінно підійде. Довжина - 2,7 м, ширина - 25 см.

Вартість - $26,87 $19 

Купити можна тут - aliexpress.com .

Пухнасті сніжинки

Новорічні сніжинки

Це універсальна прикраса: сніжинки можна скріпити між собою та розвісити, як гірлянду, а можна роз'єднати та приклеїти на ялинку (до речі, навіть не треба прив'язувати ниточку), дзеркало, двері, люстру тощо.

Набір складається з 30 сніжинок, матеріал міцний (якщо вірити опису на АліЕкспрессе).

Вартість - $1.

Купити можна тут - aliexpress.com .

Ліхтарик-свічник

Будиночок-ліхтарик

Якщо ти хочеш занурити будинок у атмосферу зимового чарівництва - без свічок не обійтися. А особливо здорово буде поставити свічку всередину чарівного ліхтарика. М'яке свічення, що пробивається через забарвлене скло, не залишить байдужим нікого. І, до речі, така прикраса для будинку стане в нагоді не лише у новорічні свята, а й для будь-якої романтичної вечірки, вечері на двох або просто вечора, коли ви вдома з дитиною, і ти розповідаєш їй найулюбленішу казку.

Вартість - $50 $30.

Купити можна тут - aliexpress.com .

Свічки на ялинку

Холодні свічки для ялинки

Не лякайся, такий варіант працює від батарейок, і світло дає маленька лампочка, яка сяє делікатно і приглушено - майже як справжня свічка. Можна закріпити на гілках ялинки, а можна розставить їх під нею - у всякому разі, ані для дітей, ані для домашніх тварин, ані для самої ялинки холодні LED-свічки загорзи не становлять. На відміну від гірлянди, де вогники включаються всі разом, тут кожну свічку можна влючати-вимикати окремо - перемикач знаходиться у нижній її частині. Висота свічки 11 см, діаметр - 4 см.

Такі свічки можуть замінити гірлянду, а також їх можна використовувати не лише на ялинці, а й на підвіконні, столі, тумбочці, каміні. Зрозуміло, і не тільки на Новий рік їх використовувати теж можна. Комплект складається з 3 або 6 штук.

Вартість - $17 $10

Купити можна тут - aliexpress.com .

Віконні прикраси

Новорічні вікна

Свято потрібно створювати не лише у себе вдома, але й на вікнах - для перехожих.

Прикраса кріпиться на клейку стрічку, прекрасно тримається, а після свята без проблем знімається, не залишаючи слідів.

Ми знайшли різні варіації: бурульки, сніжинки, кулі, звірі, герої казок тощо.

Вартість - $2,9 $2.

Купити можна тут - aliexpress.com .