Куди піти 14 лютого з дітьми в Києві

5 лютого 2020 р. 16:58

Ми продумали кілька варіантів, де можна провести День Святого Валентина разом із коханим, при цьому не відсилаючи малюків до бабусь та не позбавляючи їх свята.

День Святого Валентина

День Закоханих - особливий день у році, коли потреба в любові, поцілунках та усмішках зростає багаторазово. При цьому неважливо, скільки тобі років: 14, 25 або 40 - 14 лютого серце б'ється частіше. Навіть якщо ви - молода сім'я з маленькими дітьми, це не привід сидіти вдома. Звичайно, зручно, коли є під боком бабуся або няня, яка може посидіти з улюбленим чадом, щоб ви змогли влаштувати романтичний вечір. Але якщо такої можливості немає, не сумуй. День Закоханих - чудове свято для всієї родини. За допомогою нашої добірки можна спланувати цікавий вікенд із малюком.

Благодійний бал «All you need is love»

Бал 14 лютого КМДА

Колонна зала КМДА, яка знаходиться за адресою вул. Хрещатик, 36, відкриває свої двері для справжніх принців і принцес. Тут відбудеться благодійний бал, а гроші, виручені з нього, підуть на лікування доброго юнака зі страшною хворобою. В рамках заходу дітей і дорослих чекає:

  • майстер-клас з вальсу;
  • благодійний аукціон;
  • безліч фотозон;
  • ростові ляльки та живі скульптури;
  • зона відпочинку. 

Коли: 14 лютого з 18:00 до 22:00.

Де: Колонна зала КМДА, вул. Хрещатик, 36

Вартість: 250 - 400 грн

Інтерактивна виставка «WOW Ukraine»

Виставка Ukraine WOW

Якщо ви всією сім'єю ще не встигли побувати на пізнавальної виставці, то 14 лютого - це найідеальніший час. До Дня всіх Закоханих виставку перетворять, щоб зробити відвідування ще цікавішим. Тут можна прогулятися тунелем кохання або сфотографуватися біля рожевого вагона з мріями, ще раз зізнатися коханій дружині у почуттях біля великого пульсуючого серця. Дітям виставка сподобається, адже тут можна покататися в поїзді, піднятися на верхівку Батьківщини-Матері або озвучити мультфільм.

Коли: щодня вт - сб з 11:00 до 20:00 до 29 лютого

Де: Центральний ж/д вокзал, багажне відділення під 14 колією

Вартість: 50 грн

Концерт #ПРОЛЮБОВ

Концерт на День Святого Валентина

Концерт, присвячений найромантичним почуттям. У лайн-апі: групи «Скрябін», LETAY, «Друга Ріка». Крім того, буде ще знаменитий хедлайнер, ім'я якого поки що тримають у секреті. Пісні як танцювальні, так і ліричні, розраховані на смаки дорослих і дітей. Можна буде підспівувати та пританцьовувати. А в ідеалі запропонувати своєму підрослому чаду запросити з вами його/її пасію та вирушити на концерт разом - компанією з двох пар різних поколінь. 

Коли: 14 лютого о 19:00

Де: клуб STEREO PLAZA, пр. Лобановського, 119

Вартість: від 450 грн

Концерт «Музичні історії кохання»

Ігнатьєв, Пурцеладзе концерт

Цей проект об'єднав гру відомого піаніста Павла Ігнатьєва та вокал Катіко Пурцеладзе, яка виконає джазові авторські композиції. А дітям буде цікава водна анімація унікальною технікою Ебру від Ангеліни Золотої. Поєднання вишуканих музичних імпровізацій та художнього відеоряду зачарує дорослих закоханих, а заразом дасть поживу для розуму і душі їхнім дітям. 

Коли: 14 лютого о 19:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Боріса Грінченка, 7

Вартість: від 250 грн

Cirque du Soleil

Цирк Дю Солей в Палаці спорту

Саме зараз в Києві проходять гастролі легендарної трупи. І квитки на Cirque du Soleil - чудовий подарунок для своєї половини на День Святого Валентина. Синтез акробатики і льодового мистецтва, виступи зірок світових арен та позамежні трюки, втілення мрії побачити диво своїми очима. У цього шоу є один недолік - на жаль, не низька ціна. Але ж для того і існують свята! І, можливо, подарувати спогад на все життя - цікавіше, ніж блискучу дрібничку.

Коли: 13 - 16 лютий

Де: Палац Спорту, пл. Спортивна, 1

Вартість: від 1 539 грн

День закоханих у ТРЦ

в River Mall

ТРЦ на День Валентина

Захід Next Step - це свято веселощів, любові, сюрпризів та здійснення бажань. Дорослі зможуть зізнатися в почуттях біля яскравих інсталяцій, спробувати свою удачу в розіграші сучасних гаджетів. Діти вдосталь наобщаться з аніматорами в костюмах улюблених героїв. А найголовніше, що це все безкоштовно. 

Коли 14 лютого з 16:00 до 22:00

Де: ТРЦ River Mall, Дніпровська набережна, 12

Вартість: безкоштовно

у Dream Town

Дрім Таун на День Святого Валентина

Тут до Дня Валентина підготувалися грунтовно і склали насичену розважальну програму:

  • ромашки з прогнозом;
  • парад ведмедиків Тедді;
  • експрес-макіяж, зачіски, татуювання;
  • виступ джаз-групи, багато конкурсів, сюрпризів та майстер-класів.

Коли 14 лютого з 12:00 і до закриття торгового центру. 

Де: ТРЦ Dream Town, пр. Оболонський, 1б

Вартість: безкоштовно

Нетривіальні ідеї

Прогулянка на ретро-трамвайчику

Якщо ви готові перенести своє святкування на день-другий (тобто, на найближчі вихідні після Дня Валентина), то отримаєте цю романтичну пригоду. Тут ви помилуєтеся красивими пейзажами історичних місць столиці, почуєте таємниці та любовні історії Міста. Трамвайчик стартує від Контрактової площі, проїжджає Куренівку, Пріорку та потрапляє до Пущі-Водиці. А план трамвая-кафе дивись нижче:

Прогулянка на романтичному трамвайчику з Подолу в Пущу

Де: пл. Контрактова 

Коли: 15 февраля о 14:00 та 16 лютого о 10:30

Вартість: від 250 грн з людини

Сеанс которелакса

Которелакс в Києві

На Воздвиженці відкрили спеціальний заклад, де можна пограти з милими котиками. Всі тварини пройшли медичний огляд, мають паспорт, дуже доброзичливі та ніжні. Часто буває, що дружина або дитина дуже хочуть домашню тварину, але через різні обставини не можуть дозволити собі її вдома. Центр Кототерапіі на Воздвиженці - ідеальне місце, де можна почути муркотіння вихованців та пограти з ними хоча б кілька годин. У День всіх Закоханих це особливо романтично і мило. 

Коли: 16 лютого о 14:00 і о 17:00

Де: Центр Кототерапіі, вул. Воздвиженська, 14

Вартість: 100 грн/год

Фестиваль китайських ліхтарів

Шоу китайських ліхтариків

Він триває зараз на Співочому Полі. Тут можна побачити величезні китайські ліхтарі, світлові інсталяції, покуштувати китайської вуличної їжі на відкритих фуд-кортах. А ті, хто не встиг написати листа Діду Морозу, можуть зайти у резиденцію Санти, адже Китайський Новий Рік тільки розпочався. 

Коли: щодня до 23 лютого з 16:00 до 22:00. 

Де: Співоче поле, Лаврська, 33

Вартість: від 160 грн

«Любов на ВДНГ»

День Святого Валентина на ВДНГ

«Зимова країна» продовжує тішити киян та гостей столиці розвагами. З 14 по 16 лютого це місце закликає сім'ї, парочки закоханих, а також одинаків у пошуках кохання. Тут плануються конкурси, виступи артистів, багато смачної їжі та ароматного глінтвейну. Тут можна спуститися з гірок, покататися на ковзанці, відвідати контактний зоопарк та багато іншого. 

Коли: 14 - 16 лютого

Де: Національний комплекс «Експоцентр України» ( «ВДНХ»), пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: вхід до парку безкоштовний