Маммопластика після вагітності: відновлення форми грудей

17 листопада 2023 р. 13:40

Трапляється, що після вагітності або грудного вигодовування груди жінки втрачають свою початкову форму. Вони можуть збільшитися внаслідок гормональної перебудови й розростання жирової тканини, розтягнувши шкіру й зв'язки та створивши надмірне навантаження на хребет. Груди можуть і зменшитися або опуститися, а також може виникнути асиметрія. Все це засмучує жінок, які бажають мати гарну форму грудей, як і раніше.

 Якщо форма грудей не відновилася самостійно, всі ці проблеми може вирішити маммопластика – хірургічна операція з корекції форми й розміру грудей. З її допомогою можна збільшити груди або зменшити, а також повернути їм гарну форму та об'єм.

 

Які види пластичної операції грудей бувають

Існує кілька видів операцій на молочній залозі:

  • Мабуть, найпопулярнішою є операція зі збільшення грудей. Для цього може використовуватися як метод ліпофілінгу – введення власного жиру пацієнтки, так і виконуватися встановлення імпланту (ендопротезування). Найчастіше використовуються імпланти з силіконовим гелем, оскільки вони не схильні до деформації. Форма імпланту може бути круглою, що дозволяє створити більш пишні груди, або краплеподібною, яка виглядає найбільш природно. Якщо жінка вирішила встановити собі «силіконові груди», ціна такої процедури починається від 3 000 євро.
  • Крім збільшення грудей, роблять також операції зі зменшення, корекції форми та підтяжки. Корекцію та підтяжку можна робити як окремо, так і в ході операції зі збільшення грудей або зменшення.

 

Якою є вартість операції з відновлення форми грудей в Україні

Маммопластики ціна залежить від складності операції, вибраного методу проведення пластики й необхідності використання імплантів для збільшення грудей.

Клініка Цертус пропонує професійні послуги з проведення маммопластики у Києві. Досвідчені лікарі виконують кілька видів маммопластики: ендопротезування молочних залоз, маммопластику з підтяжкою або усуненням трубчастої деформації, а також ліпофілінг грудей.

 

Перед виконанням процедури проводиться консультація з пластичним хірургом й огляд, а також пацієнтки здають усі необхідні аналізи. Для підбору найбільш естетичної форми й розміру імпланту в кожному індивідуальному випадку проводиться  передопераційне прогнозування, що дозволяє побачити майбутній результат ще до проведення операції.

 

Завдяки майстерності наших хірургів і використанню якісних матеріалів усі наші пацієнтки отримують гарантовано відмінний результат.

На правах реклами