Огляд: креми від стрий на ринку України. Частина 1

27 березня 2018 р. 11:32

Ринок сьогодні пропонує безліч кремів від стрий, проте, не маючи загальних знань про них, вибрати що-небудь досить складно. Тому давай спробуємо розібратися разом в цьому розмаїтті косметичних засобів.

Креми від розтяжок

Avon (США, від 80 грн за 150 мл)

Крем Avon

Avon-крем - засіб від розтяжок з приємною текстурою і делыкатним запахом. Однако підійде він не всім жінкам. Якщо шкіра у тебе нормальна, можеш сміливо використовувати цей засіб, а для чутливої ​​вибери щось інше. Крем мінімізує розтяжки. Також для досягнення великих результатів можеш використовувати його в комплексі з іншими засобами.

Eveline (Польща, від 80 грн за 200 мл)

Средство от растяжек Eveline

Eveline - має цілу косметичну лінію від стрий. Хороші показники демонструє засіб для відновлення грудей - шкіра знову в тонусі, й розтяжки зникають. Споживачки задоволені, що результати не змушують себе довго чекати - за 1,5 місяці вони вже проявляються. Його варто спробувати, тим паче, що ціна цієї косметика зовсім невисока. Один з кращих варіантів «ціна-якість».

Chicco (Італія, від 170 грн за 200 мл)

Крем Chicco є найбезпечнішим для майбутнього немовляти. Прекрасно зволожує шкіру, збільшує ступінь еластичності. Вплив відбувається тільки на поверхневому рівні, і це виключає небезпеку нанесення шкоди малюкові. До складу продукту входять цінні елементи: рисові і пшеничні висівки, вітаміни Е і РР. Крем от растяжек Chicco

Приємна текстура, легко наноситься і швидко вбирається. Пройшов безліч медичних випробувань і тестів. Слід наносити 2 рази на день легкими масажними рухами.

Evinal (Росія, від 170 грн за 150 мл)

Evinal для беременных Evinal, крем від розтяжок, є доступним засобом. Приємний, не липкий, економічний, дає свої результати. Ціна-якість радує.

Mothercare (Росія, від 235 грн за 150 г)

Mothercare для будущих мам Mothercare - добрий засіб з маслами ши та жожоба. Живить, зволожує і запобігає «неприємностям», заради позбавлення від яких ми тут зібралися. Можна починати використовувати з 10 тижня і до кінця вагітності.

Mama comfort (Росія, від 247 грн за 200 мл)

Крем от растяжек Mama comfort Mama comfort - це засіб від стрий, що розрахований на чутливу та схильну до подразнень шкіру. Крем за складом є емульсією, тому чудово вбирається шкірою. При цьому також відбувається стимуляція мікроциркуляції в кровоносних судинах, завдяки чому шкіра підживлюється зсередини. За регулярного використання Mama comfort, твоя шкіра дійсно стане більш пружною, завдяки таким компонентам крему як оливкова олія, екстракт ромашки, екстракт кінського каштана, екстракт чайного дерева.

Avent (за 200 мл від 135 грн)

Крем от растяжек Avent Аvent - це крем від розтяжок, який має насичений склад, але водночас не є жирним і дійсно допомагає прибирати наслідки коливань ваги. Крім цього, завдяки екстракту водоростей і екстракту морського латуку засіб сприяє підвищенню еластичності шкіри; мигдалеве масло заспокоює і зволожує шкіру; масло папайї виводить зайву рідину; масло насіння ши живить і пом'якшує шкірні покриви. Засіб можна використовувати в період лактації, але при цьому не можна наносити його на область сосків.

Green Mama (Росія, від 150 грн за 200 мл)

Green Mama для беременных Green Mama - засіб, що надає дренажний ефект, завдяки вмісту морських водоростей: спіруліни та ламінарії. Цей продукт проникає настільки глибоко, що навіть зміцнює м'язові волокна. Але при цьому крем не шкідливий - всі його складові 100% натуральні. 

Mustela (Франція, від 340 грн за 150 мл)

Крем от растяжек Mustela Крем має подвійний ефект: він не тільки допомагає зменшити кількість уже наявних розтяжок, а й перешкоджає їх появі. Крем призначений для використання на областях грудей, живота, стегон і сідниць. Крем складається з екстракту софори японської, кремнію і мікроелементів, що мають стимулюючі дії. Приємна кремова структура ідеальна для масажу. Крем пройшов медичні випробування гінекологів, гіпоалергенний. Його можна використовувати вже в перший місяць після пологів і під час грудного вигодовування. Продовження читай в другій частині .