Шкільні ярмарки 2018: що, де, коли

8 серпня 2018 р. 15:00

Розвідка від mama.ua: де цього року відбуваються шкільні базари, де можна цілком зібрати дитину до 1 вересня. Адже не секрет, що на таких ярмарках купувати шкільну амуніцію набагато вигідніше.

Шкільні ярмарки Києва

Батьки вже приблизно визначились з бюджетом підготовки до 1 вересня. А тепер ми підкажемо, де за ті самі гроші ти можеш отримати більше. Адже усім відомо, що на тематичних шкільних ярмарках, що зазвичай провадяться напередодні Дня знань, вигідніше купувати, ніж у звичайних дитячих магазинах. Та перевага шкільних базарів не лише в економії. У одному місці за один «сеанс» шопінгу з дитиною ви можете придбати усе необхідне для школи від шкільної форми до канцтоварів та ланчбоксів.

Шкільний ярмарок у ТРК «Проспект» 4 серпня – 2 вересня

Шкільний базар ТЦ "Проспект"
Афіша шкільного базару ТРЦ «Проспект»

Тут можна купити все, що знадобиться твоєму учневі за партою, а також для уроків фізичного виховання та творчості. А результати вдалого шопінгу маємо змогу відсвяткувати прямо тут - у Розважальному центрі Fly park.

Адреса ТРК «Проспект» – вул. Гната Хоткевича, 1В.

Акція на шкільні рюкзаки та нова колекція шкільної форми у ТРЦ Dream Town до 31 серпня та після

Хоча на сайті ТРЦ  наразі немає офіційної інформації про спеціальний шкільний базар, але багато магазинів вже готові до передвересневого ажіотажу.

Так магазин AKVAREL (DreamTown, частина 2, атріум Африка, 2 поверх) до кінця серпня пропонує вельми вигідну акцію - при купівлі шкільного рюкзака (а нещодавно магазин саме повідомив про оновлення колекції) - набір канцтоварів у подарунок. Тобто, мало того, що все вдасться отримати за раз, так ще й безкоштовно, до того ж ходити-обирати не треба. Просто купи вже повний ранець - й жодних клопотів. Хіба що щоденник доведеться ще купити...

Ще один магазин того ж ТРЦ - Marks & Spenсer - повідомляє про нову колекцію шкільної форми, яка стане у пригоді для практичних мам. Концепція бренду передбачає мінімальний догляд за речами, при цьому вони завжди виглядають "як нові". Так, наприклад, спіднички-плісе не потребують прасування - досить попрати їх у машинці та висушити звичним способом - і знову всі складки мають ідеальний вигляд.

Колекція шкільного одягу
Хай кожен школярик буде стильним

Адреса ТРЦ Dream Town – пр. Оболонський, 21Б

Шкільний ярмарок у ТРЦ «Караван» 10 серпня – 2 вересня

Адміністрація «Каравану» закликає готуватись до школи з задоволенням, а тому передбачила усе, аби діти й батьки за один день могли купити все необхідне для нового навчального року, а саме: шкільну форму, білизну, взуття та аксесуари, спортивний одяг та взуття, портфелі та рюкзаки, а також різноманітну канцелярську продукцію. Окрім того майже кожного дня роботи ярмарку відбуваються додаткові активності - майстер-класи для дітей та мам, тренінги та ігри з аніматорами.

Адреса – вул. Лугова, 12.

Шкільний базар у ТРЦ "Караван"
ТРЦ «Караван», шкільний ярмарок

А якщо вийде здійснити усі покупки, й до того ж лишаться сили та час - не поспішайте йти з ТРК "Караван" - відвідайте розташований тут Розважальний центр "Ігроленд".

Шкільний базар у market-mall «Даринок» 3 серпня – середина вересня

Кожен день на «Даринку» на нас чекає безліч товарів: канцелярія, шкільна форма, рюкзаки, взуття, святкові вишиванки, без яких вже традиційно не обходиться жоден "Перший дзвоник". Окрім широкого асортименту батьків потішать лояльні ціни та широке представлення українських виробників.

А крім того у рамках ярмарку регулярно відбуваються всілякі активності для дітлахів, лялькові вистави, шоу, майстер-класи, гостей розважають скоморохи, ходулісти тощо. Й не забувай (а діти вже точно не забудуть!), що тут досі працює батутний парк.

Місце розташування ярмарку – 3 поверх сектору «Малеча».

Адреса – вул. Біломорська, 1. 

Шкільний базар на Даринку
З «Даринку» ніхто з дітлахів не піде не вбраним до школи

Шкільний ярмарок у ТРЦ «РайON» 3 серпня – 9 вересня

Вперше шкільний ярмарок у новому ТРЦ на Троєщині відбувся позаторік та мав неабиякий успіх. По-перше, через розташування - адже мешканці Троєщини нарешті мають змогу придбати все для своїх школярів у межах власного району поблизу від домівки. А по-друге, знову ж таки через розташування, багато киян вважають, що тут ціни дещо нижчі ніж середні по місту. Радимо цього року перевірити цю гіпотезу. Асортимент товарів величезний, тож без обновок ніхто не лишиться.

Адреса – вул. Миколи Лаврухіна, 4.

Хрещатик: головний міський шкільний ярмарок 18 – 19 серпня

Головний київський шкільний ярмарок
Шкільний ярмарок на Хрещатику

Тут традиційно очікується найбільший шкільний база у місті. Торгові палатки розвернуться посеред вулиці просто неба. Чекаємо на безліч вітчизняних виробників, причому продаж їх продукції здійснюватиметься без посередників, що дозволить пропонувати покупцям найвигідніші роздрібні ціни.

Традиційний шкільний базар під стінами КМДА відбудеться у вихідні дні, а це означає, що головна вулиця столиці буде закрита для проїзду транспорту та перетвориться на широку, простору й безпечну пішохідну торгову зону.