Як обрати костюм або сукню на випускний з дитячого садку

20 лютого 2018 р. 10:02

Випускний з дитячого садку - визначний захід не тільки для малюків, а й для їхніх батьків! Мамам і татам потрібно подбати про багато чого, в тому числі й про те, у що їх малюк буде вдягнений на святі.

Випускний в дитячому саду, вбрання

У цій статті ми обговоримо, яку сукню на випускний з дитячого садку для дівчинки та вбрання на випускний хлопчикові вибрати батькам, і що пропонують нам відомі бренди.

Вбрання для дівчаток

Безліч магазинів рясніють великою кількістю різноманітних суконь для урочистих подій. Весілля, дні народження, випускні - є на будь-який випадок життя. Вибираючи вбрання для дівчинки до садочку, важливо пам'ятати, що в ньому дитина повинна не тільки красиво виглядати, але й комфортно почуватися. Найчастіше пишні вечірні сукні заважають легко рухатися, і з часом дівчаткам стає в них тісно, ​​незручно та спекотно. Тому при виборі сукні на випускний потрібно враховувати не тільки матеріал, з якого вона зшита, а ще деталі присутні на ній.

Для початку потрібно визначитися з довжиною сукні. Не рідко сукні до підлоги або як тепер модно говорити, «в підлогу» заважають зручно рухатися, а випускний в дитячому садку - це не той захід, де діти повинні стояти або бути скутими (якщо такий захід взагалі існує). Якщо дуже хочеться вибрати довгу сукню доньці, то нехай вона буде А-силуету, це забезпечить її безпеку - на поділ просторої спідниці менше шансів наступити й перечепитися.

Також подумай про наявність рукавів. Все ж час випускних - це тепла пора року, тому в приміщенні у сукні з довгим рукавом твоїй доньці, скоріш за все, стане спекотно.

Отже, якою буде сукня на випускний з дитячого садку у твоєї дочки? Плісе, сукня з тюлю, мереживна, трикотажна чи бавовняна, з оборками, крильцями або паєтками, однотонна, або з кольоровим принтом? Все це й не тільки пропонують нам відомі бренди одягу, такі як Next, Zara, H&M, Mango.

А для того, щоб твоя дочка відчувала себе комфортно у придбаній сукні, обираючи її потрібно врахувати побажання дитини.

До 6 - 7 років, як кажуть психологи, у дітей вже формується свій власний смак. Дай можливість своїй дівчинці самій обрати сукню на випускний, в якій вона буде відчувати себе принцесою.

Крім сукні, звісно, подумай про аксесуари, взуття та зачіску. Взуття бажано придбати заздалегідь, щоб дочка змогла за необхідності його розносити. Аксесуари не повинні бути громіздкими, але мають вписуватися в образ дівчинки на випускному.

Зачісці також варто приділити увагу. Якщо волосся у твоєї дочки довгі, буде краще, якщо вони будуть красиво вкладене або заплетене, адже не варто забувати, що діткам потрібен комфорт, щоб відчувати себе на такому святі впевненими!

Вбрання на випускний для хлопчика

Існує думка, що вбрання на випускний з дитячого садку підібрати простіше хлопчикові, ніж дівчинці. Але мами хлопчиків не погодяться з цією тезою. Більшість виробників дитячого одягу для хлопчиків пропонують одноманітні моделі костюмів класичних кольорів. Але ж хочеться, щоб твій синочок виглядав особливо!

Вбрання на випускний в дитячому садку для хлопчика також повинно бути зручним і практичним. Для цього свята підійде як класичний костюм-трійка, так і поєднання штанів та сорочки. У жодному разі не обмежуйся стандартним чорним кольором. Відомі бренди пропонують різну кольорову гаму, аби лише різні елементи костюму пасували один до одного. Подивися на поєднання різних фактур та фасонів. Наприклад, твій синочок в піджачку із закладеними рукавами на три чверті буде привертати до себе увагу.

Зверни увагу на асортимент не тільки звичайних крамниць, але й інтернет-магазинів, де можна вибрати вбрання, не виходячи з дому.

Крім основного костюму також не забудь про аксесуари. Це може бути метелик або краватка того самого кольору, що й костюм або, навпаки, варто зробити яскравий кольоровий акцент за допомогою шийної хустки, ременя або підтяжок.

Взуття для хлопчика також краще купити заздалегідь. Не забудь і про зачіску свого маленького джентльмена. Краще за тиждень-другий до знаменної події відвідати з сином дитячого перукаря. Бажано показати майстру на смартфоні костюм, який ви з сином обрали - адже його нова зачіска повинна гармоніювати з вбранням.

Де придбати сукню для дівчинки та костюм хлопчикові на випускний в дитячому садку?

Одна справа - придумати, інша справа - знайти втілення своїх уявлень образу, причому, бажано не розоритися в процесі придбань. Звісно, можна скористатися старим перевіреним методом і походити по магазинах з дитиною у пошуку потрібних речей. Але дітей такі походи сильно втомлюють, та й не факт, що одразу все буде придбано.

Всі відомі бренди вже давно практикують онлайн-продажу. На сайтах магазинів є таблиці з розмірами одягу, за якими ти з легкістю зможеш підібрати те, що потрібно твоїй дитині.

Звичайно, купуючи дитяче вбрання, ми розуміємо, що його вартість може зрости від самого початку запланованої суми, адже придбання здійснюються в «гарячий сезон» - бо ж вбрання до випускного потрібне не лише твоєму малюку. Заходячи на сайти світових брендів, зверни увагу на акції та розпродажі - так ти зможеш істотно заощадити.

Ще один спосіб економії - спільні придбання. За допомогою цієї технології ти зможеш придбати своїй дитині вбрання в тому магазині, який не представлений в твоєму місті або не здійснює до вас доставку, плюс, замовляючи з кимось ще, можна заощадити на доставці товару або отримати знижку.

Також ти можеш знайти вбрання на випускний в дитячий садок на сайтах і сервісах приватних оголошень. Найчастіше там продають речі, які були одягнуті на дитину один раз або зовсім нові речі, але значно дешевше ніж в магазинах.

Але де б ти не придбала вбрання, пам'ятай, що в цьому одязі твоєму малюкові повинно бути комфортно, адже саме в цьому образі йому доведеться пережити свій перший випускний бал!