«Всеукраїнська школа онлайн»: відтепер і для молодших класів.

27 квітня 2020 р. 23:59

У вівторок 28 квітня стартують онлайн-уроки й для учнів 1 - 4 класів у межах загальнонаціонального освітнього проекту, ініційованого Офісом Президента, МОН, Комітету ВР з питань освіти, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та ін.

Онлайн-уроки для молодших класів

Раніше ми повідомляли про запуск «Всеукраїнської школи онлайн » - єдиної загальнонаціональної дистанційної школи для учнів 5 - 11 класів, де уроки проводять провідні педагоги України, а за кожним телеканалом закріплений певний клас. Крім того, всі уроки є у вільному доступі на YouTube на офіційному каналі МОН - тому всім, хто пропустили теле-трансляцію, турбуватися не варто. 

Проект працює вже кілька тижнів в Україні, вже навіть встиг стати трохи скандальним - силами хейтерыв, якы активно обговорюють у мережі помилки вчителів. І ось, до онлайн-парт запрошуються учні 1 - 4 класів.

З 28 квітня 2020 року в ефір виходять відео-уроки для учнів молодших класів з дисциплін Українська мова, математика, наука, мистецтво. Уроки тривалістю по 15 хвилин транслюватимуться по вівторках і четвергах у період з 9:00 до 10:00 - докладніше стеж за ТВ-програмою свого каналу. А закріплення за класами у них таке:

Онлайн-школа - по каналам