Вбрання на перше вересня

13 серпня 2015 р. 11:00

Перше 1 вересня - це свято, яке запам'ятається дітям на все життя. Що ж одягти твоїй дитині на одну з головних подій в її житті?

Що вдягти на 1 вересня

Індивідуальний підхід

Більшість шкіл зараз вимагають шкільну форму. Форма - це показник нового соціального статусу та ролі для дитини, тепер вона стала школярем. Шкільна форма - це беспроіграшний варіант, щоб одягнути дитину охайно і доречно. Однак, це не означає, що всі мають ходити «як один», школа - це не армія, і кожна дитина - це особистість. Під час подачі документів до школи, обов'язково поцікався питанням дрес-коду, а також його особливостями (фасон, колір). Тепер, знаючи необхідні параметри, можна звернутися до швачки або ж придбати готову форму, а також цю готову можна підігнати під індивідуальні особливості фігури та потреби дитини.

Нічого не заважає тут проявити творчу фантазію, а також відстояти право твоєї дитини на індивідуальність.

Читай також: «Шкільна форма ціни, магазини, тренди»

Кишені

Згадай знамениту казку Носова про пригоди Незнайка, а точніше, одного персонажа - Пончика. Так ось, одяг цього самого Пончика складався з 17 кишень! Піджачок складався з 10: два - спереду, два - ззаду, три - з боків, три - всередині та один, потайний, на спині. Звичайно, не варто робити так багато кишень, оскільки дитина може в них заплутатися, але приблизно наявність п'яти кишень буде дуже зручною та корисною. Блискавки і кишені виглядають стильно на всіх видах одягу: на спідницях, сукнях, жакетах, брюках, куртках.

Аксесуари

Взимку, коли холодно, під форму можна вдягати в'язані светри з красивим орнаментом або ж пов'язувати стильні шарфи зверху. Дівчинка може надіти який-небудь браслет або ланцюжок, а хлопчик - метелика або краватку. Краватка може бути не лише чорною - підбери йому дитячий галстук із зображеннями його улюблених мультиків, наприклад. Однак він не повинен бути надто строкатим та «муляти очі» адміністрації школи.

Денім

Добре, якщо в школі вітається денім - він дуже міцний і майже не мнеться. Чудово виглядатимуть джинсові сукні та костюмчики. Така тканина краще захистить при ударах та падіннях, яких у школі не уникнути під час перерв.

Класного свята Знань і тобі, і дитині! І ти, мама, підбери вбрання відповідно до того, як буде виглядати твій маленький школяр.