Попередити — значить вберегти: рецепти здоров’я у склянці від Philips

31 травня 2018 р. 13:40

Компанія Philips, розробник «розумних» помічників для здорового способу життя, поставила собі за мету до 2025 року поліпшити життя 3 млрд людей на планеті.

Техніка для кухні

В рамках своєї місії Philips вирішила розповісти, чим корисні рослинні продукти, вирощені локально, у щоденному раціоні і як правильно їх споживати. Для цього третій рік поспіль компанія проводить заходи, присвячені здоровому харчуванню «Здоров’я у склянці», де фахівці-практики діляться досвідом, як зберегти своє здоров’я за допомогою правильного і якісного харчування.

Рослинні продукти — джерело здоров’я

Про користь рослинних продуктів, вирощених локально та правильно приготованих, цьогоріч розказала Лариса Бойченко, лікар вищої категорії, дієтолог, гастроентеролог та автор запатентованої методики оздоровлення організму.

Вживання великої кількості овочів, фруктів, зелені, злаків щоденно упродовж року дозволяє залишатися здоровим, не звертаючись до лікарів. Найдієвіші фармпрепарати створені саме з рослин. Вчасно застосовані екстракти рослин забезпечать людині здоров’я. Найкращі з них — свіжовичавлені соки. З цього «еліксиру молодості» можна отримати все: білки, якісні жири, складні вуглеводи, повний набір вітамінів і мікроелементів, біологічно активні речовини, фруктові кислоти, антиоксиданти, антиканцерогени і чудовий бонус — це смачно і низькокалорійно. Для того, щоб їх «дістати», необхідно ретельно пережовувати їжу, щоб утворився сік для всмоктування в кров. Настільки ретельно подрібнити не завжди вдається. Потрібно, щоб хтось попрацював за нас. Компанія Philips пропонує свої інновації для здорового і смачного раціону. Незамінними помічниками у приготуванні вітамінних коктейлів єстаціонарний блендер HR3556/00 з технологією ProBlend 6, а також шнекова соковижималка HR1895з технологією MicroMasticating і соковижималка HR1922 з технологією FiberBoost. З їх допомогою цінний сік з клітковиною можна отримати навіть із волоського горіха, насіння льону чи вітамінної зелені без значних витрат часу.

Клітковина — скарбниця корисних речовин

Смузі, сікіз м’якоттю, фруктові та овочеві пюре, які містять клітковину,— важлива підтримка для організму. Вживаючи їжу в такому вигляді, ми полегшуємо завдання нашій  травній системі, а всі поживні речовини всмоктуються в кров у «правильному» місці — у тонкому кишківнику, а не в ротовій порожнині, як при вживанні освітлених соків.

Антиоксиданти і флавоноїди, що містяться в рослинних продуктах, — кращий антивіковий засіб. Вживаючи їх щоденно і правильно подрібнюючи, можна  надовго забезпечити молодість і красу.Організувавши правильне харчуванняз великою кількістю клітковини та з виключенням алергенів, можнамінімізуватинавіть хронічні алергічніпрояви, а організмперестане відповідати на подразники зовнішнього середовища.

Локальні продукти — друзі для організму

Найбільш корисними для здоров’я є не екзотичні фрукти чи овочі, а знайомі для організму продукти, вирощені в Україні. Вони швидше розпізнаються організмом і в результаті дають більше користі. Для того, щоб бути здоровим, потрібно вживати продукти, які ростуть в регіоні нашого проживання. Навіть щоденневживання екзотичного фрукту не дасть багато користі, адже має пройти час, щоб організм виробив необхідні ферменти та почав засвоювати поживні речовини з такого продукту.Тоді як смузі з сезонних полуниці, малини, смородини, моркви, яблук, гарбуза та інших локальних фруктів та овочівсприймається організмом як «друг» та засвоюється правильним чином.

Рецепти здоров’я у склянці від Philips

Людський організм має потужний заряд сил і енергії, однак він — не безмежний і потребує щоденного поповнення протягом життя. Отримувати максимум користі від фруктів та овочів щодня допомагають кухонні пристрої Philips— соковижималки та блендери. Пропонуємо декілька корисних рецептів смузі для підтримки здоров’я організму від лікаря-гастроентеролога та дієтолога Лариси Бойченко.

Смузі «Твоя зосередженість» для покращення пам’яті і мозкової діяльності

Інгредієнти:

  • абрикоси (гарбуз)
  • яблука
  • волоські горіхи
  • насіння кунжуту

Вітамінний комплекс:

вітаміни В1, В2, В3, В5, В6, В12, фолієва кислота, Mg, К, I, Fe

Смузі «Твоя бадьорість» для підняття загального тонусу організму та працездатності (замість кави)

Інгредієнти:

  • морква
  • фундук
  • перець чилі

Вітамінний комплекс:

Вітаміни А, В3, В6, В12, С, фолієва кислота, біотин, Fe, Сu

Смузі «Твій антистрес» для зняття стресу, дратівливості та відновлення роботи нервової системи

Інгредієнти:

  • шпинат
  • грейпфрут
  • банан
  • насіння льону

Вітамінний комплекс:

Вітаміни Е, В, В6, холін, інозитол, мелатонін, Mg, Сu

На правах реклами

Ваш коментар

1 коментар

Verulya 19 липня 2018 р. 13:28:02  
У меня тоже такая. Просто супер. Мне нравится

Показати коментарі (1) Приховати коментарі