10 б'юті-товарів з AliExpress, на яких можна шалено заощадити

14 вересня 2018 р. 16:40

mama.ua знайшла, як навіть в умовахх вимушеної економії, розрадити себе необхідними в догляді за обличчям і тілом речами. Гарячі акції і знижки стають у нагоді!

Акції на Аліекспрес

Звісно, ми не закликаємо навмання скуповувати декоративну або доглядову косметику невідомих марок на AliExpress. Але деякі інструменти, аксесуари або гігієнічні штуки - цілком можна. Адже, наприклад, ті ж матуючи серветки й не мають бути дорогими, оскільки до їх складу не входять коштовні компоненти за визначенням.

Отже, поганявши надрами світової торговельної платформи та вивчивши актуальні акційні пропозиції, ми відібрали для тебе 10 з них, які і розрадять, і допоможуть у догляді за своєю красою, і не вразять сімейний бюджет.

Пензлика для туші для вій

Кисти для ресниц

Колись, звісно, ти знайдеш свою туш, в якій ідеальним буде і конфігурація пензлика, й сама текстура продукту. А доти доведеться вибирати туш, яка вдала за текстурою, навіть якщо її пензлик геть не годиться. Для цього просто наносити туш ти будеш інший пензлем. А якщо таких в твоєму побуті буде кілька, то туш служитиме трошки довше - адже ти зможеш мити пензлі після кожного використання та якісно просушувати, оберігаючи тюбик улюбленої туші від бактерій. У наборі 10 пензликів.

Вартість: $1,5 (знижка 10%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 17.09.2018

Лампа для сушки гель-лаку

Величезна кількість дівчат, бажаючи заощадити і домогтися ексклюзивного манікюру, вже давно самі навчилися нейл-дизайну за допомогою гель-лаків, а то й стали приватними майстрами на дому. Отже, якщо і ти нарешті зважилася припиняти регулярно відносити чималі суми в салон (де, до речі, ніхто на 100% не гарантує тобі гігієни й безпеки), час набути усього необхідного. Найбільш витратна частина в цій історії - звісно ж, лампа. Так от, ми натрапиои на одну на 48 Вт, розраховану на 50 тисяч годин служби, з таймером - і за досить вигідною ціною.

Лампа для шелака з Алієкспреса

Вартість: $14 - 18 (знижка 27%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 19.09.2018

Рідина для зняття гель-лаку

Ремувер для гель-лаку

Продовжуючи тему гель-лаків і манікюру, усвідомимо, що найголовніше щодо збереження здоров'я наших нігтів - правильне зняття покриття. Адже, як стверджують досвідчені майстри, сам гель-лак не шкодить структурі нігтьової пластини. У той же час неадекватне і недостатньо дбайливе зняття покриття призводить до того, що дівчата розчаровуються взагалі в цьому жанрі нейл-дизайну, кажучи, що гель-лак не для них, що їх нігті погано переносять процедуру.

Тож, аби для тебе вся ця краса залишилася безкарною, розмочувати покриття потрібно спеціальним ремувером, й ажніяк не звичайною ацетоновою змивкою для простих лаків. Саме використання спеціальних препаратів, витримка їх протягом достатнього часу (не більше й не менше) та делікатне зняття апельсиновою паличкою клаптів покриття - запорука здоров'я твоїх нігтів.

Вартість: $2 (знижка 36%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 19.09.2018

Електрична плойка для вій

Підкрутка вій

Ні, це не інструмент святої інквізиції. І якщо ти звикла підкручувати вії щипчиками, чому б не зробити це швидше й зручніше спеціальним електричним гаджетом? Працює від двох пальчикових батарейок, безпечна і дуже зручна в застосуванні.

Вартість: $3 (знижка 45%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 19.09.2018

Сироватка для відбілювання зубів

Отбеливание зубов

Наноситься на зуби за допомогою звичайної ватної палички і позбавляє від жовтизни і нальоту, спричиненого палнням, пристрастю до чаю або кави, а також іншими гріхами різної тяжкості. Проте не замінить щоденної гігієнічної чистки зубів, але ефективно й безпечно доповнить її.

Вартість: $4 (знижка 44%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 19.09.2018

Матуючі серветки

Серветки, що надають матовості

Ми їх вже вище згадували. Це те, за що не варто платити більше. Просто матуючі серветки. Але 100 штук і за відмінну ціну!

Вартість: $2,8 (знижка 37%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 19.09.2018

Дуже довгі рукавички

Високі рукавички

Не надто вже практичні - адже виконані не з натуральної шкіри, а зі штучної, тому навіть під шубку з укороченим рукавом навряд чи підійдуть. Але просто як ефектний аксесуар, в тому числі і у подружній спальні - ми не змогли пройти повз. Та й ціна така, що дає можливість легко дозволити собі цю забаганку.

Вартість: $4,5 (знижка 70%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 17.09.2018

Щіточка для окулярів

Розумні люди придумали! Та й справді, скільки разів ти впускала з рук серветку в процесі протирання окулярів і втикалася пальцями у скло? Більше цього не буде, адже є ось така двостороння зручна щіточка у вигляді щипців.

Протирання скла окулярів

Вартість: $1,4 (знижка 10%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 17.09.2018

Пов'язка на голову

Цей стильний аксесуар стане незамінним в процесі нанесення маски на обличчя або макіяжу. Та й просто, бажаючи перед виходом зібрати волосся, легше скористатися вже готової пов'язкою, ніж самій ладнати з хустки конструкції сумнівною стійкості. Виконана з нейлону.

Платок на голову

Вартість: $1 - 2 (знижка 43%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 17.09.2018

Фітнес-трекер

Смарт-браслет з Аліекспрес

Все, що потрібно жінці, що стрімко приводить себе у форму: крокомір, вимірювач тиску та пульсу, контролер часу сну і рухової активності, а також витрачених калорій, будильник і суворий наглядач за твоїм режимом. Ну, й годинник, ясна річ. Причому, браслет не боїться, якщо господиня у своїй гонитві за ЗСЖ потрапить під дощ - корпус водонепроникний.

Вартість: $11 - 15 (знижка 43%)

Де купити: aliexpress.com

Термін акції: 17.09.2018